Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

eN

7.1.2021 19:47
eN

XXX.XXX.78.123

Dobrý deň,
chovala som kakarika a ten po 2 mesiacoch zdochol. Mala som ho na pleci a z ničoho nič spadol a začalo ho ako keby vykrúcať a po chvíľke nežil. Neskôr som si priniesla druhého kakarika. Klietku som vyčistila. Kakarika som mala 4 dni. Sedel na mne a z ničoho nič mu začala padať hlava. Obvolala som všetkých veterinárov ale žiaden mi nevedel poradiť a nechcel ma prijať do ordinácie, pretože sa nešpecifikujú na vtáky. Začalo ho vykrúcať a začal sa triasť až nakoniec nežil.
Nechápem, prečo sa mi to stalo už druhýkrát. Nevie niekto poradiť, čím by to mohlo byť spôsobené?
Ďakujem.

7.1.2021 21:06
kareta

XXX.XXX.175.112

V tu dobu, když se jim to stalo, nevařila jste náhodou ?

eN

7.1.2021 21:16
eN

XXX.XXX.78.123

Nie, nevarila som vtedy. Klietku mám v izbe, na opačnom konci bytu ako je kuchyňa.

7.1.2021 21:22
kareta

XXX.XXX.175.112

eN napsal(a):
Nie, nevarila som vtedy. Klietku mám v izbe, na opačnom konci bytu ako je kuchyňa.

To je teda záhada. Jedovaté rostliny, špatné krmivo atd. Přemýšlejte.

7.1.2021 21:48
Axyd

XXX.XXX.130.68

Tak toto je zvláštne. Niečo je zlé. Ja by som si teraz nekupoval.

8.1.2021 05:02
kareta

XXX.XXX.175.112

eN napsal(a):

Výpary z teflonového nádobí se ale můžou dostat v bytě i z kuchyně do ložnice.

8.1.2021 05:40
exotchov

XXX.XXX.168.151

Ja jsem pred lety koupil amazonana,chcip ,koupil jsem druheho chcip. Amazonany mam ve volierach.vytapenych venku. V zadnem pripade bych to neresil zde vam nikdo nepomuze. ja jsem se spojil osobne z veterinarem a navsivil chovatele co maji uz nejake roky chovu za sebou.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.1.2021 14:22
Uživatel s deaktivovaným účtem

eN napsal(a):
Dobrý deň,
chovala som kakarika a ten po 2 mesiacoch zdochol. Mala som ho na pleci a z ničoho nič spadol a začalo ho ako keby vykrúcať a po chvíľke nežil. Neskôr som si priniesla druhého kakarika. Klietku som vyčistila. Kakarika som mala 4 dni. Sedel na mne a z ničoho nič mu začala padať hlava. Obvolala som všetkých veterinárov ale žiaden mi nevedel poradiť a nechcel ma prijať do ordinácie, pretože sa nešpecifikujú na vtáky. Začalo ho vykrúcať a začal sa triasť až nakoniec nežil.
Nechápem, prečo sa mi to stalo už druhýkrát. Nevie niekto poradiť, čím by to mohlo byť spôsobené?
Ďakujem.

Bez pitvy je to jen hádání.

Může to být i nějaká infekce, kterou měl první kakarik a pokud jste nepoužila na klec dezinfekci, mohl to chytit i ten druhý. Ale je to opravdu jen hádání.

eN

9.1.2021 23:03
eN

XXX.XXX.78.123

Ďakujem za odpovede. Teraz si už radšej vtáčika nezaobstaram, pretože ďalšieho by som už pochovať nechcela. Chcela som ho dať na pitvu ale teraz mi ju nikto nechcel spraviť, takže bohužiaľ odpoveď nezistím...

Přidejte reakci

Přidat smajlík