EvaSov

XXX.XXX.146.59
Dobrý den,
mám andulku teprve pár měsíců, je má první. Všechny informace hledám na netu. Teď se u ní u ozibí objevilo něco, co nevím, jestli je normální nebo ne. Můžete mi poradit, jestli se jedná o vápenku? Nechci tahat v té zimě andulku k veterináři, pokud to nic není.
Mám jenom jednu, od jiné to chytit nemohla.
Děkuji za rady. Eva
EvaSov
napsal(a):
Dobrý den,
mám andulku teprve pár měsíců, je má první. Všechny informace hledám na netu. Teď se u ní u ozibí objevilo něco, co nevím, jestli je normální nebo ne. Můžete mi poradit, jestli se jedná o vápenku? Nechci tahat v té zimě andulku k veterináři, pokud to nic není.
Děkuji za rady. Eva
Mate toho napsane mnoho ,proc se pate porad dokola. posrany andule,nic jineho
EvaSov

XXX.XXX.146.59
Jen jsem se ptala, jestli je to ono. Já už si poradím. Děkuji za komentář.
EvaSov
napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji za rady. Eva
Písete ze mate len jednu ale na fotke sú dve.
EvaSov

XXX.XXX.146.59
lavice
napsal(a):
Druhá bude možná prodaná, ne? Bůh ví jak je foto staré. To je dílo.
Je to foto u zrcadla. Nenechala se jinak vyfotit.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Vždyť je to vidět, že je to fotka v zrcadle.
Jinak si myslím, dle té fotky, že to vápenka není. Ideální by bylo detailnější foto přímo ozobí, aby to bylo 100% určení. ;)

exotchov
napsal(a):
Mate toho napsane mnoho ,proc se pate porad dokola. posrany andule,nic jineho
To snad nebylo nutné, ne? Když to nechci číst, tak to přeskočím. Co máte za problém?
EvaSov

XXX.XXX.146.59
napsal(a):
Vždyť je to vidět, že je to fotka v zrcadle.
Jinak si myslím, dle té fotky, že to vápenka není. Ideální by bylo detailnější foto přímo ozobí, aby to bylo 100% určení. ;)
Je to lepší? Děkuji za reakci.

Každému začátečníkovi se tu zpravidla doporučí andulka. A když si ji začátečník pořídí a má problém, tak přijde nějaký exot, aby si plivnul na "posraný andule, nic jiného".
Tak jak exote? Je lepší začínat rovnou žakem nebo arou? Aby byly dotazy pro experta zajímavější?
EvaSov

XXX.XXX.146.59

EvaSov
napsal(a):
Možná lepší foto
Edit: Beru zpět. Unikla mi ta fotka z 18,48. Na levé straně to vypadá jako změny přímo v zobáku. Radši bych k veterináři zašla.
EvaSov

XXX.XXX.146.59
napsal(a):
Edit: Beru zpět. Unikla mi ta fotka z 18,48. Na levé straně to vypadá jako změny přímo v zobáku. Radši bych k veterináři zašla.
Děkuji, zajdu.