Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

burdaondricek

13.1.2021 11:32
burdaondricek

XXX.XXX.55.57

Dobrý den, mám roselu a nevím, po jakém čase ji můžu pustit na prolet po domě a jak ji pak dostat zpět do klece?

13.1.2021 12:41
JoPe

XXX.XXX.82.6

burdaondricek napsal(a):
Dobrý den, mám roselu a nevím, po jakém čase ji můžu pustit na prolet po domě a jak ji pak dostat zpět do klece?

Dejte video, jak jste na tom s ní daleko. Pozor ve velké místnosti s velkými okny to může být její první a zároveň poslední prolet, ale jestli je klidná a nebude jí nikdo děsit, tak na krmení do klece se ráda vrátí.

13.1.2021 13:07
lavice

XXX.XXX.90.150

burdaondricek napsal(a):

To je dotaz, . Je klidná nebo divoká, ochočená, neochočená? Kdo vám poradil tento druh a vůbec rosely do klece? Jenom trouba.

13.1.2021 13:54
mirči

XXX.XXX.80.118

lavice, viem, že to s témou nemá nič spoločné, ale tá profilová fotka nemá chybu. Neviem prestať smiať sa.

Neregistrovaný uživatel

13.1.2021 15:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Nevíme o jakou rozelu se jedná,ale z žádnou to nebude jednoduché!

13.1.2021 19:16
ZBzH

XXX.XXX.189.3

burdaondricek napsal(a):

Je to sameček nebo samička? Věk? A velikost klece? Druh? Pestrá, penant...? Rosely jsou divočejší, na ochočení jsou vhodní jiní papoušci, v toku (někteří jedinci i mimo toto období) jsou agresivní.

14.1.2021 15:48
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Kdysi před lety jsem měl ochočeného samečka rozely pestré, zvykl si na prolet po bytě, chodil se mnou i ven na rameni. Naučil se i pár slov a pískal melodie. Sprchoval se se mnou v koupelně, ale když dospěl začal být kousavý a málem jsem přišel o oko. Vyměnil jsem ho za párek neofém. Podle mne nejsou rozely vhodné na ochočení. Raději nějakého papouška, který se v páru mazlí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík