Rosela pestrá rubino

Prodám Roselu pestrou - Prodám Rosela pestrá rubino loňský odchov, pouze sa...
1100 Kčburdaondricek
XXX.XXX.55.57
Dobrý den, mám roselu a nevím, po jakém čase ji můžu pustit na prolet po domě a jak ji pak dostat zpět do klece?
burdaondricek
napsal(a):
Dobrý den, mám roselu a nevím, po jakém čase ji můžu pustit na prolet po domě a jak ji pak dostat zpět do klece?
Dejte video, jak jste na tom s ní daleko. Pozor ve velké místnosti s velkými okny to může být její první a zároveň poslední prolet, ale jestli je klidná a nebude jí nikdo děsit, tak na krmení do klece se ráda vrátí.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Nevíme o jakou rozelu se jedná,ale z žádnou to nebude jednoduché!
burdaondricek
napsal(a):
Je to sameček nebo samička? Věk? A velikost klece? Druh? Pestrá, penant...? Rosely jsou divočejší, na ochočení jsou vhodní jiní papoušci, v toku (někteří jedinci i mimo toto období) jsou agresivní.
Kdysi před lety jsem měl ochočeného samečka rozely pestré, zvykl si na prolet po bytě, chodil se mnou i ven na rameni. Naučil se i pár slov a pískal melodie. Sprchoval se se mnou v koupelně, ale když dospěl začal být kousavý a málem jsem přišel o oko. Vyměnil jsem ho za párek neofém. Podle mne nejsou rozely vhodné na ochočení. Raději nějakého papouška, který se v páru mazlí.