Stopy – straka nebo sojka?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Martes9

14.1.2021 13:48
Martes9

XXX.XXX.42.70

Dobrý den,
objevily se mi u voliér stopy, mužů poprosit zda někdo neví o co by se mohlo jednat?
Můj typ je straka nebo sojka. Už na podzim se mi stalo, že přes pletivo mi utrhly rosele nohu a korele zobák.
Děkuji.

14.1.2021 15:09
kareta

XXX.XXX.175.112

Martes9 napsal(a):
Dobrý den,
objevily se mi u voliér stopy, mužů poprosit zda někdo neví o co by se mohlo jednat?
Můj typ je straka nebo sojka. Už na podzim se mi stalo, že přes pletivo mi utrhly rosele nohu a korele zobák.
Děkuji.

Vy jste dobrý. Dejte k těm fotkám nějaký předmět, třeba vršek od piva, pětikorunu apd. Jak má někdo vědět ,jak jsou stopy velké. Může to být klidně kos nebo vrabec. Ten co tam zanechal ty stopy, tak určitě nohy ani zobáky netrhá.

14.1.2021 15:17
exotchov

XXX.XXX.168.151

Martes9 napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji.

Nez se zajimat o kok.....,tak je lepsi zabezbecit volieru.

Martes9

14.1.2021 18:23
Martes9

XXX.XXX.42.70

Psal sem, že se mi to stalo na podzim, teď je leden, opravdu si myslíte, že sem to hned neřešil a nezabezpečil? Jen sem zvedavej co se mi tam teď pohybuje.

Neregistrovaný uživatel

14.1.2021 18:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Martes9 napsal(a):
Psal sem, že se mi to stalo na podzim, teď je leden, opravdu si myslíte, že sem to hned neřešil a nezabezpečil? Jen sem zvedavej co se mi tam teď pohybuje.

Když jste tak zvědavej tak sledujte, bude to určitě pro vás snadnější než pro ty kterým jste předložil fota.Podle těch stop nemusíte mít obavy o své svěřence.To co utrhlo nohu a zobák mělo určitě čtyři nohy, bylo to chlupaté a umělo šplhat po pletivu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík