Zdravím,
rada by som sa informovala ohľadom voliery ktorá je momentálne vo "výstavbe" na šírku má 1,40 a výška 1 meter, hĺbka 1 meter, a rada by som vedela či to bude dosť ak by som k môjmu koreliakovi dokúpila buď to ďalšiu korelku alebo nejakého iného papagája s ktorým by sa zniesol.
Vopred ďakujem za odpovede.
Poprípade ešte nejaké rady ako by som mu to tam mohla nejako skrášliť potom.
Olinko2021
napsal(a):
Zdravím,
rada by som sa informovala ohľadom voliery ktorá je momentálne vo "výstavbe" na šírku má 1,40 a výška 1 meter, hĺbka 1 meter, a rada by som vedela či to bude dosť ak by som k môjmu koreliakovi dokúpila buď to ďalšiu korelku alebo nejakého iného papagája s ktorým by sa zniesol.
Vopred ďakujem za odpovede.
Poprípade ešte nejaké rady ako by som mu to tam mohla nejako skrášliť potom.
Pre 2 korely je to úplne ok. Ale nič ine by som tam uz nedaval. Chcete ich tam aj množiť?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pro 2 korely ok. Odchov si v tom ale nedovedu představit.
je to malé pro korely, chce si to uvědomit že ptáci jsou letci, létají. vyhovující by byla v případě že by část dne byly korely vypuštěny mimo klec, pokud ne, je to maličké, pro korely je ideální délka od 2,5 až 3m, tam budou vylétané, v případě že uvažujete o odchovu ve vámi popsané kleci, je to nemyslitelné, mladé nebudou vylétané, nebudou z nich pěkní mohutní ptáci, ale drobečci
Jeho púšťam skoro na celý deň lietať po byte kedže čo som nečakala za nejaké 2 týždne čo ho mám je uz pekne skrotený a počúva, a keby som sa nakoniec naozaj rozhodla pre ten chov tak táto voliera je tak spravená že z boku ešte jednu takú prirobíme aby to stačilo... Zatiaľ mám len jeho a samičku možno až niekedy v lete. Ten chov si musím ešte premyslieť poriadne kedže doma máme už celkom dosť zvierat a aj kone...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Kým prídu bydlá-určitě nějaká umělina,bidla dát přírodní, větvičky místo hraček.Udělejte si vycházku do přírody a tam najdete co opravdu potřebují.Jen tak mimochodem, to co je na fotu se nenazývá voliéra,to jsme jako kluci vytvářeli pro párek andulek.

Olinko2021
napsal(a):
Jeho púšťam skoro na celý deň lietať po byte kedže čo som nečakala za nejaké 2 týždne čo ho mám je uz pekne skrotený a počúva, a keby som sa nakoniec naozaj rozhodla pre ten chov tak táto voliera je tak spravená že z boku ešte jednu takú prirobíme aby to stačilo... Zatiaľ mám len jeho a samičku možno až niekedy v lete. Ten chov si musím ešte premyslieť poriadne kedže doma máme už celkom dosť zvierat a aj kone...
Pokud nechcete mladé, kupte druhého samečka a je to. 😉 Snesou se bez problémů.

Olinko2021
napsal(a):
Pokiaľ bude chov tak sa ro bude aj zväčšovať. Nevedeli by ste mi náhodou poradiť aké hračky by sa mohli dať korele do voliery? Zatiaľ to má celkom právzde tak nech mu to spríjemním kúsok kým prídu bydlá a pod.
Nejvíc je zabaví nové větve na okus. Našim jsem do voliéry koupila kruhy. Viz foto. Trvalo než přišli na to, že je nekousnou. 😅