Mníšek šedý - recesivní ino - koupím

Sháním Mníška šedého - Koupím mníšky šedé - recesivní ino i štěpitelné na r...
DohodouUživatel s deaktivovaným účtem
Froli-1
napsal(a):
žakouši
Paráda, ja čakám od Vianoc a moji žakovia si asi dávajú pauzu:DDDD
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
X89
napsal(a):
Alexandri
Vidím obrané hlavičky a kostrče.
patagonec
napsal(a):
Tak už jse nám to blíží. Za pár dní už vyletíme.
Gratuluji k přirozenému odchovu senegalců. U mě bohužel staří škubou mladé, tak je dokrmuji.
radek1974
napsal(a):
eli22-dekuji,ale Vy máte moc pěkné pyrury,všechna čest.👍
Moc díky. Ale barevně jsou ti Vaši top, teda alespoň pro mě. Ještě tady jeden můj, hrdý, že dolétl a pěkně přistál.
Alexandr malý jednodenní mládě a rodiče. V napětí očekáváme sourozence 😁❤️
Uživatel s deaktivovaným účtem
petajz
napsal(a):
Napsal jsem blbost.Samozřejmě že samec musí štěpit do lutin.Ostatní platí jak jsem napsal.
😉 Kluk jako buk 👍🐦
petajz
napsal(a):
Napsal jsem blbost.Samozřejmě že samec musí štěpit do lutin.Ostatní platí jak jsem napsal.
No pěkně jsem se do toho zamotal.Nevšiml jsem si že je tam ještě fotka rodičů kde je lutino samec a přírodní samička.Tím pádem je odchované mládě samice,samci budou zelení štěpáci do lutín tak jak bylo správně napsáno od pavon.Ať se daří.
G.H.
napsal(a):
A jsou tu další 😁🐦 Alexandři malý, ke dnešku 4 ks z 5. 2x lutino (samice) a 2x zelení /lutino (samci).
Jo a už ten rozdíl v oku také poznám 😁 díky👍👍👍
Alexandři malí v necelých pěti týdnech a rodiče pracují na sourozencích.
Letos jejich prvni hnízdění, samice r.17 x samec r.18
1.0 2F violet ct. x 0.1 modra ct. = 4vejce = 4 mlade violetky ct.🦜
pezis
XXX.XXX.160.76
Jsou krásní ! Gratuluju.
Mohu se zeptat, jak se pohybuje cena těchto mutací ? Samec se mi líbí moc.
G.H.
napsal(a):
A jsou tu další 😁🐦 Alexandři malý, ke dnešku 4 ks z 5. 2x lutino (samice) a 2x zelení /lutino (samci).
Jo a už ten rozdíl v oku také poznám 😁 díky👍👍👍
Tak jsme trochu poskočili 😉
Alexandři z 5 vajec nakonec 4 mladí, bohužel po 3 dnech nejmenší lutino samička padla 😥 Takže k dnešku 17 denní mladí 1x lutino samice, 2x zelení /na lutino samečci. ❤️
Aratinga sluneční zatím 1x vejce (letos druhý pokus, předtím prázdná).
Alexandr malý Buttercup letos na 2 pokus 4 vejce. (předtím prázdná).
clok
XXX.XXX.57.161
Chovný pár 1,0 Šedý na ino 0,1 lutino
Rok 2020 - 2x lutino, 1x albino, 1x přírodní
Rok 2021 - 2x šedý
Pomaličku rostou
Df violet opalin na wkws
Violet wkws
Dominant pied
Violet /pied
1.0 modrý buttercop X violet buttercap mají 3 vejce
1.0df violet /pied X kobalt pied 4 plné vejce
Alex velky lutino
Pyrura rudobřichá(PERLATA) Zatím 18ks od 4 párů. Dále 3 ks Pyrura hnědoocasý a 4 ks Pyrura rudoramenný. Rupicoly 4 oplozená vejce.
Fotky nic moc ,ale spěchal jsem ,mám je v nevytápěném záletu, Alex malý modrý H.O. doufám že to dobře dopadne, ve čtvrtek budu kroužkovat.
papoušci konžští a tirika kobaltový - ručně dokrmováni od konce třetího týdne
Moje první chovná sezóna. Andulky se už vyklubaly a snad ještě se jich pár vyklube, roselka mě hodně překvapila. U ní jsem vajíčka nečekal. Je jí rok a samečkovi dva, u mě jsou od září 2020. Jsem zvědavý, jestli jsou vajíčka oplodněná a jestli to roselka dá, ale už teď mám radost, že se jim u mě snad líbí. Ale nechci nic zakřiknout.
G.H.
napsal(a):
Od vylíhnutí až do dnes, vyrostli do krásy 😍🤩🐦
Penant zatím tři mladé ještě na tři čekám samec je štěpán na žluté tak doufám
Uz aj hyle zacinaju:-)krasnych 6 kuskov v jednom hniezde:-) a mexicke hyle 2ks
Tak moje první alexandri malí. Čtyřletý pár loni nic z 5 vajec letos 3 a povedlo se pro mně odměna . Foto nic moc spěchal jsme. Ještě dotaz kdy kontrolovat jestli každý den nebo obden? Vím že čím míň tam plezu tím lépe.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Čím míň tam polezete tím lépe-nechal bych je v klidu do kroužkování.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Čím míň tam polezete tím lépe-nechal bych je v klidu do kroužkování.
Pokud se nepletu: kroužkovat mohu určitý počet dnů od vylíhnutí (dle druhu). Tudíž z logiky věci do budky musím pravidelně koukat, abych zjistil, že tam jsou ptáčata a připravit se tak na samotné kroužkování, ne? Nebo jakým způsobem určuji, kdy mám kroužkovat?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Nejméně jeden týden po líhnutí nemusíte nic kontrolovat,že jsou zdárně vylíhnutí uslyšíte.Některé samičky jsou na časté kontroly háklivé.Většinou se kroužkuje 8-10 den.
Pepa123
napsal(a):
Právě jak píšete mám obavou aby samice je nenechala když ji budu rušit. Má mlade jak jsem psal poprvé takže ji nechci stresovat. Počkám zhruba na ten 8 den a mrknu tam. Děkuji vám za rady.
Já jsem letos kroužkoval alexe malé až 14 den ,jak uvedl jeden chovatel, čím více mladých tím pozdější kroužkování, chtěl jsem kroužkovat 10 den ,ale ještě by jim kroužky spadly.
Amazónci ,bělobřichý, běločelý,modrohlavý, bronzovokřídlý....
Čekáme na černotemenný a žlutobřichý.
Včera okroužkovaní alexi malý štěpáci na Butterkopf,+ rodiče. DNA budu dělat v pondělí. A modří H.O. už každou chvíli vyletí z budky.
Rodičia - 1.0 Rozela pestra golden gold na opalín a pastel kr.20 + 0.1 golden gold opalín kr.19
Odchov kr. 2021
2ks - golden gold na opalín a pastel
2ks - golden gold opalín
1ks - golden gold pastel???
odstavujem koncom mája 2021 - +421 905 424 735
Z trochu jiného soudku. Sice se teprve výreček klubal a do odchovu to má ještě hodně daleko, ale je tam.