kanár73
napsal(a):
Zdravím.
Máte někdo prosím zkušenost s hadičkovým systémem napájení pro baterie drátěných (bednových) klecí pro kanáry? Jde mi o udržitelnost systému v čistotě a o čistotu v zásuvkách.
Předem díky za info.
Dejte kanárům pořádnou nádobu s vodou, at se můžou pořádně vyčvachtat a napít do sytosti a potom vodu vyměnte. Proč takové nesmysly ? Kanáři nejsou křečci, nebo morčata.
Zdravím. Pokusím se ještě zpřesnit můj dotaz. Líbí se mi systém od f. 2gr (hadičky,nipl, lapač). Moje představa: horní řada klecí je ve výši 2m, nádrž umístěná ve výši 3m - samospád. Hlavní řád umístěný vždy mezi dvěma sloupci klecí - z toho cca 10cm odbočky do klecí zakončené niplem (tyto odbočky s mírným stoupáním). Tyto svislé řády pod klecemi by byly ukončené výpustným ventilem/y. Ve všední den systém vypustit a naplnit čerstvou vodou. O víkendu dezinfikovat např. voda/Savo. Občas hadičky vyčistit mechanický. Má někdo zkušenost s výše popsaným (spolehlivost niplů, příp. jiné výhody a nevýhody)?
Ještě info pro pány, kteří mne kontaktovali na mail zda mám nějakou reakci. Bohužel zatím ne.