Alexandr velký letošní mláďata

Prodám Alexandra velkého - Dobrý den, prodám letošní mláďata přelom roku 24...
2500 Kč
Dan_7
napsal(a):
Je možné chovat pár alexandrů velkých ve voliéŕe o rozměrech 220x160x200 nebo dvojici párů alexandrů malých, pokud by se snesly?
Mozne je vse,vetsina vam zde napise ze nelze nebo ze je to male.Ja osobne sem navstivil nekolik desitek chovatelu primo doma.videl jejich voliery a jejich chov. Zhrnu to asi tak,nekteri i presto ze meli male prostory ku podivu odchovy byli dobre ,na druhe strance ve velkych volierach bylo prazdno. nedovedu vysvetlit,ze napriklad v dvoumetrovych volierach bylo vice odchovu.
Zdravím,
měl bych takovou otázku na vás zkušené chovatele. Chovám alexandry čínské mám 2 páry které mám pohromadě a které mám ve voliéře 5x2x2 d,š,v, a chtěl bych se zeptat jestli bych mohl k nim přidat jeden nebo i dva páry alexandrů velkých s tím, že bych k té voliéře přistavil ještě dalších 4x1x2 d,š,v, voliéry .
hari2
napsal(a):
Zdravím,
měl bych takovou otázku na vás zkušené chovatele. Chovám alexandry čínské mám 2 páry které mám pohromadě a které mám ve voliéře 5x2x2 d,š,v, a chtěl bych se zeptat jestli bych mohl k nim přidat jeden nebo i dva páry alexandrů velkých s tím, že bych k té voliéře přistavil ještě dalších 4x1x2 d,š,v, voliéry .
Nespojoval bych vice druhu do hromady.
Dan_7
napsal(a):
Je možné chovat pár alexandrů velkých ve voliéŕe o rozměrech 220x160x200 nebo dvojici párů alexandrů malých, pokud by se snesly?
Oni se mohou snášet, ale v období hnízdění mohou nastat boje o budku, rozbíjení si navzájem vajec, samice se mohou u toho vážně zranit či pozabijet. Raději volieru přepúlte nebo ponechte jeden pár. Můžete tak mít jedině pohromadě mladé asi do jednoho roku.
Uživatel s deaktivovaným účtem
hari2
napsal(a):
Zdravím,
Alexandrové čínští jsou hejnoví ptáci. Alexandři velcí nikoli. Tam to většinou nefunguje ani mít víc páru velkých spolu, natožpak s jiným druhem. Takže já bych to nepokoušela.
Osobně máme oba druhy - po páru a na jaře po sobě samice sekají i přes pletivo. Neumím si představit je mít společně.
Ale šlo by přistavit vedle tu voliéru 4x1x2 metry jen pro pár těch alexů velkých. ;)