Kakarici a andulky ve společné voliéře

Kakariki rudočelý
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.2.2021 12:10
nikol5511

XXX.XXX.87.233

Dobrý den,
můžou kakarici a andulky hnízdit ve společné voliéře? Mám 6 párů andulek a pár kakariků. Rozměry: venkovní voliéra 5x2x2m, zálet 4x2x2m.

Děkuji

8.2.2021 14:27
exotchov

XXX.XXX.168.151

nikol5511 napsal(a):
Dobrý den,
můžou kakarici a andulky hnízdit ve společné voliéře? Mám 6 párů andulek a pár kakariků. Rozměry: venkovní voliéra 5x2x2m, zálet 4x2x2m.

Děkuji

Bude to spatne rozhodnuti.?Ale musite se presvedcit sam.

8.2.2021 15:13
nikol5511

XXX.XXX.87.233

Do jara je ještě čas ale už nad tím přemýšlím. Slyšel jsem že by spolu být neměli že to záleží na jedincích ale nechci aby se tísnili v malé kleci. Když budou nějaké problémy tak je rozdělím.

8.2.2021 15:36
pterodactyll

XXX.XXX.35.2

Přes zimu,mimo hnízdění v pohodě. Jak začnou hnízdit máte jen starosti, může být i krev a to na obou stranách. Já bych to neriskoval.

Neregistrovaný uživatel

8.2.2021 16:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

V chovné sezóně si budou vzájemně prohlížet budky a dělat binec.

8.2.2021 16:28
Vincent86

XXX.XXX.39.122

Rozhodně bych nedával do jedné voliéry dva páry kakariků.

8.2.2021 20:54
Beliciak8

XXX.XXX.186.251

nikol5511 napsal(a):
Dobrý den,

Děkuji

Osobne som skúšal po pár dňoch som musel oddeliť kakariky navstevovali všetky búdky a odhanali od každej andulky.
Za mňa sú kakariky najotravnejsi vták veľmi živý preto je najlepšie keď sú osamote.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.2.2021 09:27
Uživatel s deaktivovaným účtem

Z naší zkušenosti kakariki jen samostatně. Byli s párem nádherných. Do doby než sedla samice, ok. Pak začal kakarik honit nádherného. A nedal by mu pokoj. Takže jsme museli oddělit.

U andulek bych tipla, že už aby bývalá tekla krev.

alfonzo

9.2.2021 10:15
alfonzo

XXX.XXX.0.243

wbdtj
Do jara je ještě čas ale už nad tím přemýšlím. Slyšel jsem že by spolu být neměli že to záleží na jedincích ale nechci aby se tísnili v malé kleci. Když budou nějaké problémy tak je rozdělím.
Pokud codíte do práce a nikdo není doma,tak je při problémech nerozdělíte???

Toto je zde letitou otázkou i mnou mnohokráte zodpovězenou po praktické stránce co jsem v podobném pokušení zažil s prvními kakarikami,také to pár lidí dávalo k sobě,tak jako s nimi nezkušený jsem udělal totéž s fatálními následky,ta situace dříve,či později přijde,nic nestihnete,je to otázka vteřin.Píši to opravdu fér,kakariky jsem choval již v první polovině osmdesátých let minulého století,více párů,jen vypadali trošku jinak než ti dnešní,byli ve velikosti tehdejších rosel pestrých,né takoví zdegenerovaní skřeti co vídám dnes v inzerci,nebo na burzách.

9.2.2021 13:52
exotchov

XXX.XXX.168.151

alfonzo napsal(a):
wbdtj
Pokud codíte do práce a nikdo není doma,tak je při problémech nerozdělíte???

Toto je zde letitou otázkou i mnou mnohokráte zodpovězenou po praktické stránce co jsem v podobném pokušení zažil s prvními kakarikami,také to pár lidí dávalo k sobě,tak jako s nimi nezkušený jsem udělal totéž s fatálními následky,ta situace dříve,či později přijde,nic nestihnete,je to otázka vteřin.Píši to opravdu fér,kakariky jsem choval již v první polovině osmdesátých let minulého století,více párů,jen vypadali trošku jinak než ti dnešní,byli ve velikosti tehdejších rosel pestrých,né takoví zdegenerovaní skřeti co vídám dnes v inzerci,nebo na burzách.

No ono zdegenoravano je vse lidskou rukou,nadarmo se nerika clovek nejvetsi nepritel prirody.

Přidejte reakci

Přidat smajlík