Kakariki rudočelý

Prodám Kakariki rudočelého - Prodám samečka kakariki ,stáří 16měsiců,vhodný...
500 KčNeregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
V chovné sezóně si budou vzájemně prohlížet budky a dělat binec.
nikol5511
napsal(a):
Dobrý den,
můžou kakarici a andulky hnízdit ve společné voliéře? Mám 6 párů andulek a pár kakariků. Rozměry: venkovní voliéra 5x2x2m, zálet 4x2x2m.
Děkuji
Osobne som skúšal po pár dňoch som musel oddeliť kakariky navstevovali všetky búdky a odhanali od každej andulky.
Za mňa sú kakariky najotravnejsi vták veľmi živý preto je najlepšie keď sú osamote.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Z naší zkušenosti kakariki jen samostatně. Byli s párem nádherných. Do doby než sedla samice, ok. Pak začal kakarik honit nádherného. A nedal by mu pokoj. Takže jsme museli oddělit.
U andulek bych tipla, že už aby bývalá tekla krev.
alfonzo
XXX.XXX.0.243
wbdtj
Do jara je ještě čas ale už nad tím přemýšlím. Slyšel jsem že by spolu být neměli že to záleží na jedincích ale nechci aby se tísnili v malé kleci. Když budou nějaké problémy tak je rozdělím.
Pokud codíte do práce a nikdo není doma,tak je při problémech nerozdělíte???
Toto je zde letitou otázkou i mnou mnohokráte zodpovězenou po praktické stránce co jsem v podobném pokušení zažil s prvními kakarikami,také to pár lidí dávalo k sobě,tak jako s nimi nezkušený jsem udělal totéž s fatálními následky,ta situace dříve,či později přijde,nic nestihnete,je to otázka vteřin.Píši to opravdu fér,kakariky jsem choval již v první polovině osmdesátých let minulého století,více párů,jen vypadali trošku jinak než ti dnešní,byli ve velikosti tehdejších rosel pestrých,né takoví zdegenerovaní skřeti co vídám dnes v inzerci,nebo na burzách.
alfonzo
napsal(a):
wbdtj
Do jara je ještě čas ale už nad tím přemýšlím. Slyšel jsem že by spolu být neměli že to záleží na jedincích ale nechci aby se tísnili v malé kleci. Když budou nějaké problémy tak je rozdělím.
Pokud codíte do práce a nikdo není doma,tak je při problémech nerozdělíte???
Toto je zde letitou otázkou i mnou mnohokráte zodpovězenou po praktické stránce co jsem v podobném pokušení zažil s prvními kakarikami,také to pár lidí dávalo k sobě,tak jako s nimi nezkušený jsem udělal totéž s fatálními následky,ta situace dříve,či později přijde,nic nestihnete,je to otázka vteřin.Píši to opravdu fér,kakariky jsem choval již v první polovině osmdesátých let minulého století,více párů,jen vypadali trošku jinak než ti dnešní,byli ve velikosti tehdejších rosel pestrých,né takoví zdegenerovaní skřeti co vídám dnes v inzerci,nebo na burzách.
No ono zdegenoravano je vse lidskou rukou,nadarmo se nerika clovek nejvetsi nepritel prirody.