loňské korelky

Prodám Korelu albino - Prodám loňské korelky, 1x lutino a 3x bílé, je to 1...
Sú to súrodenci majú 9 mesiacov obaja sú samci rodičia 1,0 lutino štep.do albín,0,1 albino po vyletení z búdky to bolo klasické lutino a albino po preperení sa objavila skoricova farba viď.foto.
Uživatel s deaktivovaným účtem
111777
napsal(a):
Sú to súrodenci majú 9 mesiacov obaja sú samci rodičia 1,0 lutino štep.do albín,0,1 albino po vyletení z búdky to bolo klasické lutino a albino po preperení sa objavila skoricova farba viď.foto.
Podla toho čo ste napísal o rodičoch, to budu samice.
111777
napsal(a):
Sú to obaja na 100% samci obaja vyspevujú.
Nejsem odborník na mutace, ale nic jako skořicové albino, nebo lutino není. Albino a lutino mají červené oči. Co vidím na fotkách, tak je jeden kus skořicová mutace a druhý Bělohlavá skořicová. Budu rád když mě někdo opraví, nebo potvrdí co jsem napsal.
hicks
napsal(a):
Nejsem odborník na mutace, ale nic jako skořicové albino, nebo lutino není. Albino a lutino mají červené oči. Co vidím na fotkách, tak je jeden kus skořicová mutace a druhý Bělohlavá skořicová. Budu rád když mě někdo opraví, nebo potvrdí co jsem napsal.
Skořicové ino je úplně běžná kombinace mutací u různých druhů papoušků.
Uživatel s deaktivovaným účtem
111777
napsal(a):
Sú to obaja na 100% samci obaja vyspevujú.
Tak potom samica nie je albino.
hicks
napsal(a):
Musím Vás opravit ,ale sám jsem choval bělohlavou korelu albino skořici .Fotky mé korely. Na fotce to není vidět, ale měla červené oči.
111777
napsal(a):
Červené oči maju obaja a ich matka tak isto ale 2 najväčše letky na každom kríídle maju škoricový nadych u matky. Po vyletení z budky boli obaja bez škoricového zafarbenia.Ich matka po vyletení z búdky bola úplne biela škoricový nádych na letkách sa objavil až po preperení
Koreli som choval pred pár rokmy dosť vela.a albino možná prví na slovensko ešťe tak 1995,niektoké albini-luťino po preperené mení ten oťen do škorice.ale ked maju červené oká tak sa jedná o izabeli.a albino ked má oko čierné tak sa jedná o bielu.a luťino o žlutu.ťažšé sa zízká vták bielé čierno oká ako červeno oká.To isté plaťi pri princesky albino po 3-4rokoh dostanu modré oťen.
Tato Vovo
napsal(a):
Nehľadajte za tým Ameriku, jedna sa o zviditeľnenie zbytkoveho melaninu po prepereni samcov.
S tým melanínom neviem ta škoricová je dosť výrazna na to že majú len 9 mesiacov videl aj mal som samcov zo zbytkovým melaninom ale tam ta farba nebola tak výrazná a skôr sa to prejavovalo u starších kusov.
Pravdupovediac len málokto z nás videl vyfarbeného samca v mutácií skoricove lutino či albino. Ja osobne nie. Samičku skoricove lutino som mal možnosť vidieť. Hnedý odtieň bol viditeľný hlavne na letkach a časti krídel. Trochu mi ten samec škoricový pripomína mutáciu bronzfalow. Zbytkovy melanín som pozoroval intenzívny len u preperenych perlovych lutino. Zadávateľ však nepíše že by mláďa vyletelo z perlovou kresbou.
Posielam foto chovnej samice , jej rodičia sú 1,0-albino,0,1-bielohlavá škoricová perlostraka.