Zkušenosti s nakličovací směs Manitoba Germination for Parrots 4 kg od ZOO Trhoň

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.3.2021 09:58
krata

XXX.XXX.12.90

Zdravím Vás,
zakoupil jsem výše zmíněnou nakličovací směs. Chtěl jsem svým odchovancům dopřát pestrou směs před hnízdní sezonou. Do letoška jsem nakličoval pšenici a směs slunečnic. Vše OK. Super klíčivost.
U zakoupené směsi, mizerná klíčivost,zrna hrachu rozpadlá, tudíž nulová klíčivost, spoousta zrnin ze směsi ani nenaklíčí, směs hodně zasažená plísní díky neklíčícím zrnům. No děs běs. Musím říct, že proplachuji několikrát denně, jako u domácí směsi.
Máte tu samou zkušenost, nebo jsem vyjímka. Popřípadě jakou směs používáte?
Chovám alexandry malé.

Díky

7.3.2021 10:42
lada 4

XXX.XXX.83.68

krata napsal(a):
Zdravím Vás,
zakoupil jsem výše zmíněnou nakličovací směs. Chtěl jsem svým odchovancům dopřát pestrou směs před hnízdní sezonou. Do letoška jsem nakličoval pšenici a směs slunečnic. Vše OK. Super klíčivost.
U zakoupené směsi, mizerná klíčivost,zrna hrachu rozpadlá, tudíž nulová klíčivost, spoousta zrnin ze směsi ani nenaklíčí, směs hodně zasažená plísní díky neklíčícím zrnům. No děs běs. Musím říct, že proplachuji několikrát denně, jako u domácí směsi.
Máte tu samou zkušenost, nebo jsem vyjímka. Popřípadě jakou směs používáte?
Chovám alexandry malé.

Díky

Na směsi se vykašlete a dělej te to jak před tím , jsou to vyhozené peníze za směsi . Ani by mě nenapadlo koupit směs na klíčení když mám doma hromadu krmení . A mohu si dát co potřebuji naklíčit ..

7.3.2021 11:46
krata

XXX.XXX.12.90

Chybami se člověk učí :-)
Díky

9.3.2021 17:54
vlado11

XXX.XXX.247.248

lada 4 napsal(a):
Na směsi se vykašlete a dělej te to jak před tím , jsou to vyhozené peníze za směsi . Ani by mě nenapadlo koupit směs na klíčení když mám doma hromadu krmení . A mohu si dát co potřebuji naklíčit ..

Zmes Deli nature 33 klíči velmi dobre !

9.3.2021 18:40
dolezelaekm

XXX.XXX.122.211

vlado11 napsal(a):

Naprostý souhlas . Také používám, jen přidávám pohanku ,ale to už záleží jak má kdo ptáky naučené . Jinak za mě top

9.3.2021 19:53
stewe5

XXX.XXX.186.147

vlado11 napsal(a):

Taky používám,podle mě nejlíp a rychle klíčí..a hlavně vyklíčí všechno zrno

9.3.2021 20:34
Gloria

XXX.XXX.75.64

Taky skrmuji i nakličuji a zatim bez problemu.

10.3.2021 09:03
V.N.

XXX.XXX.62.2

lada 4 napsal(a):

Dobrý den u mě tvoří základ směs pro holuby s přidáním pšenice,slunečnice,kardy,čiroku,ostropetřecu.Nekupuji "speciální"směsi pro nakličovaní...

11.3.2021 17:12
smidla

XXX.XXX.10.104

Dobry den,

ja kupuju naklicovaci smes od Avicentry. Super klicivost, naprosta spokojenost.

S pozdravem smidla.eu

11.3.2021 17:13
krata

XXX.XXX.12.90

Díky všem za reakce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík