Hnízdění pásovníka škraboškového

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.3.2021 19:35
RN

XXX.XXX.122.254

Dobrý den,
souběžně mně zasedla letos poprvé pára pásovníků škraboškových a již potřetí pára pásovníků dlouhoocasých . Ve volierce 110 x 90 x 250cm výšky je 8ks škraboškových a pára dlouhoocasých s 2 mladými .
No a můj názor, přestože mně jde hlavně o odchov škraboškových nechci vyhazovat nebo ukončit hnízdění dlouhoocasých zatím je mezi hnízdícími páry klid.
Porad'te, může se stát cokoliv?
V průběhu hnízdění je možné dát vajíčka škraboškových pod dlouhoocasé? Opačně nechci. Nechci je dávat pod chůvky.

12.3.2021 08:22
Fff

XXX.XXX.88.252

RN napsal(a):
Dobrý den,
souběžně mně zasedla letos poprvé pára pásovníků škraboškových a již potřetí pára pásovníků dlouhoocasých . Ve volierce 110 x 90 x 250cm výšky je 8ks škraboškových a pára dlouhoocasých s 2 mladými .
No a můj názor, přestože mně jde hlavně o odchov škraboškových nechci vyhazovat nebo ukončit hnízdění dlouhoocasých zatím je mezi hnízdícími páry klid.
Porad'te, může se stát cokoliv?
V průběhu hnízdění je možné dát vajíčka škraboškových pod dlouhoocasé? Opačně nechci. Nechci je dávat pod chůvky.

pokud je klid tak je tam zatím nechte (pořád je pozorujte) a jestli nastane problém tak bych tu klec nějak rozdělil kartonem, deskou nebo bych do ni dal hodně listnatých větví aby se to rozdělilo na půl PS: takhle jsem ukončil souboje mezi astrildy

12.3.2021 11:46
RN

XXX.XXX.124.125

Bohužel nejde udělat předěl. U dlouhoocasých sedí přes den jen samička a samec krmí mláďata týden výletěné, u škráboskových sedí hlavně samička ,samec sedí na bidýlku budky a hlídá nikoho nepustí blíže než na půl metru. Snad jim to vydrží.

12.3.2021 17:40
hzp

XXX.XXX.83.72

Já myslím, že to dobře dopadne, máte tam ještě další kusy, mezi které se případná agrese roznese, tak by to mělo dopadnout. Mimochodem, pěkné chovatelské zařízení.

Přidejte reakci

Přidat smajlík