Mohou být andulky a králováci spolu?

Ostatní australští papoušci
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.3.2021 09:51

Děkuji za odpovědi

18.3.2021 12:20
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

pokud králováci nebudou hnízdit tak ano, jinak udělají z andulek krvavou kaši. Možná má někdo jiné zkušenosti, ale moji tolerovali malé ptáky jen pár dní a pak se "ztratili". Papoušci červenokřídlí, ti si nevšímají nikoho. Měl jsem s nimi zebry, hýly mexické, kanáry a všechno bylo v pohodě.

18.3.2021 12:24

corvuscorax napsal(a):
pokud králováci nebudou hnízdit tak ano, jinak udělají z andulek krvavou kaši. Možná má někdo jiné zkušenosti, ale moji tolerovali malé ptáky jen pár dní a pak se "ztratili". Papoušci červenokřídlí, ti si nevšímají nikoho. Měl jsem s nimi zebry, hýly mexické, kanáry a všechno bylo v pohodě.

Dobrý den děkuji za odpověď a co by mohlo být s královákama? Mohly by být s královákama třeba neofémy nebo rosely? Děkuji za odpověd

18.3.2021 12:43
Valentko

XXX.XXX.114.31

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den děkuji za odpověď a co by mohlo být s královákama? Mohly by být s královákama třeba neofémy nebo rosely? Děkuji za odpověd

Rozely sa neodporuča dávať k ničomu. Ale samozrejme záleží to vždy od daneho jedinca a aj od veľkosti voliéry.

18.3.2021 12:47

Valentko napsal(a):
Rozely sa neodporuča dávať k ničomu. Ale samozrejme záleží to vždy od daneho jedinca a aj od veľkosti voliéry.

Děkuji moc

18.3.2021 19:19
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

ke královákům jsem dával rozely pestré po vylétnutí z budky, protože je samec proháněl a jeden den je královák prohnal, ale potom si jich nevšímal. Byly ve větší voliéře a naučily se brát od králováků různé bobule, česnek a pepř

Přidejte reakci

Přidat smajlík