Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.3.2021 10:58
benzinov

XXX.XXX.198.53

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak mám přimět rosely, aby jedli proso. Musím jim dávat hodně slunečnice, snažím se to regulovat i větším množstvím ovoce, zeleniny atd. Někdy si proso vezmou, ale to je tak 10 semínek z celé porce.
Několikrát jsem už zkoušel třeba na týden dát jen proso, ale za ten celý týden si nevzali skoro nic.
Děkuji.
Dalibor Lípa

21.3.2021 11:41
JoPe

XXX.XXX.82.6

benzinov napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak mám přimět rosely, aby jedli proso. Musím jim dávat hodně slunečnice, snažím se to regulovat i větším množstvím ovoce, zeleniny atd. Někdy si proso vezmou, ale to je tak 10 semínek z celé porce.
Několikrát jsem už zkoušel třeba na týden dát jen proso, ale za ten celý týden si nevzali skoro nic.
Děkuji.
Dalibor Lípa

Máte ty ptáky špatně naučené. Je rozdíl mezi "nevzali skoro nic" a nevzali vůbec nic. Odpověd je jediná a to, že hlad je nejlepší kuchař.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.3.2021 11:46

benzinov napsal(a):
Děkuji.
Dalibor Lípa

Dobrý den z roselama zkušenosti nemám,ale zkuste jim dát jeden den dát proso. A když to nesní tak jim nedejte jeden den nic. Nevím nemám s roselama žádné zkušenosti, ale skusot se to může.

Neregistrovaný uživatel

21.3.2021 11:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Děláte chybu a sám to potvrzujete,že musíte! dávat hodně slunečnice.Vynechat na čas úplně,až začnou brát proso tak dávat slunečnici jen na ochutnání-jako zákusek.

21.3.2021 15:38
moravák

XXX.XXX.234.166

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den z roselama zkušenosti nemám,ale zkuste jim dát jeden den dát proso. A když to nesní tak jim nedejte jeden den nic. Nevím nemám s roselama žádné zkušenosti, ale skusot se to může.

Odpovídá ten nejzkušenější. Bude lepší se starat o ty tvé andulky. Chudáci ptáčci.

21.3.2021 17:52
exotchov

XXX.XXX.168.151

moravák napsal(a):
Odpovídá ten nejzkušenější. Bude lepší se starat o ty tvé andulky. Chudáci ptáčci.

Jo presne tak,kam az to dospeje.

21.3.2021 19:21
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

zkusil bych jim dávat směs různých zrnin, nejenom proso a slunečnici. Proso bych aspoň namáčel nebo nechal naklíčit. Také není špatné jim nabídnout proso v klasech, senegal. Hladem se nenaučí nic, také by mohly zhubnout tak, že už by se neprobraly. Zvláště teď před hnízdní sezonou by měly být fit. Trochu zeleného a ovoce na zpestření. Slunečnice jak tak "na chuť"

21.3.2021 19:27
benzinov

XXX.XXX.198.53

Já právě dávám směs pro střední papoušky. Vždy z tama vyžerou jen to co jim chutná(což je např. Oves, lesknice, řepka, slunečnice.) a zbytek tam nechají.
Dávám zeleninu i ovoce. Někdy rohlíky namočené ve vodě s piškoty. Omlouvám se, že v zadání jsem nenapsal požadavky více srozumitelně.
Děkuji.
Dalibor Lípa

22.3.2021 18:24
Ladamusa

XXX.XXX.215.64

benzinov napsal(a):
Já právě dávám směs pro střední papoušky. Vždy z tama vyžerou jen to co jim chutná(což je např. Oves, lesknice, řepka, slunečnice.) a zbytek tam nechají.
Dávám zeleninu i ovoce. Někdy rohlíky namočené ve vodě s piškoty. Omlouvám se, že v zadání jsem nenapsal požadavky více srozumitelně.
Děkuji.
Dalibor Lípa

Dáváte hodně, pokud začnete dávat pouze množství, které je pro ně optimální, nebudou zbytky. Není to nic nového, dělají to všichni. Taky raději sním první řízek a brambory většinou zbydou 😁

22.3.2021 18:58
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

Ladamusa napsal(a):
Dáváte hodně, pokud začnete dávat pouze množství, které je pro ně optimální, nebudou zbytky. Není to nic nového, dělají to všichni. Taky raději sním první řízek a brambory většinou zbydou 😁

Stydím se, dělám to samé.

22.3.2021 19:02
David2013

XXX.XXX.219.245

Horák lutino napsal(a):

S tím řízkem, nebo s tím krmivem

Neregistrovaný uživatel

22.3.2021 19:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Horák lutino napsal(a):

Přiznávám se dobrovolně,že to mám zrovna tak.

22.3.2021 19:23

Horák lutino napsal(a):

Já taky

23.3.2021 13:23
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

David2013 napsal(a):
S tím řízkem, nebo s tím krmivem

Přidejte reakci