Přijmeme papoušky, hledáme

Do azylu zvířat jsme přijali staršího samečka Amazoňana Modročelého a hledá...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den,
poradil by mi někdo jaké papoušky z Austrálie .Něco jako korely, andulky. Aby to mohlo být ve více párech. Nebo v hejnech
Děkuji moc za odpovědi.
napsal(a):
Dobrý den,
poradil by mi někdo jaké papoušky z Austrálie .Něco jako korely, andulky. Aby to mohlo být ve více párech. Nebo v hejnech
Děkuji moc za odpovědi.
Andulky, korely, atd. druhů co jdou takto chovat je hodně stačí pohledat na internetu je tam toho dost.
Fff
napsal(a):
Andulky, korely, atd. druhů co jdou takto chovat je hodně stačí pohledat na internetu je tam toho dost.
Dobrý den já jsem koukal ale moc jsem toho nenašel. Jediný co jsem našel je že může být papoušek nádherný s korelama a andulkama. Ale stejně moc děkuji. Kdyby mi někdo napsal nějaké tipy byl bych moc rád.
napsal(a):
Dobrý den já jsem koukal ale moc jsem toho nenašel. Jediný co jsem našel je že může být papoušek nádherný s korelama a andulkama. Ale stejně moc děkuji. Kdyby mi někdo napsal nějaké tipy byl bych moc rád.
Pokud máte dostatečně velkou volieru můžete v ní chovat cokoliv
Fff
napsal(a):
Pokud máte dostatečně velkou volieru můžete v ní chovat cokoliv
Voliéra bude 250cm 92,5cm 200cm zhruba
Nechápu, proč zájemci o chov více párů papoušků ve voliéře, ignorují chov latamů vlaštovčích. Je to velice příjemný, nehlučný a celkem důvěřivý papoušek který když je na chovatele zvyklý tak mnohdy bere potravu i z rukou. Může se chovat i v kratší voliéře cca 2m délky ale rozhodně je lépe chov ve voliérách delších. Je to v přírodě hejnový papoušek který i ve voliérách zahnízdí celkem bez problémů i ve více párech. Krmení je celkem snadné. Nesmí se ovšem zapomínat na přidávání ovoce, nejlépe jablek které k běžným směsím prosa, lesknice semence a jiných přidávám.