Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.4.2021 09:17
KlaraKunova

XXX.XXX.94.105

Dobrý den, prosím o radu. Mám jeden pár mníšků šedých. Ráda bych si pořídila do společné voliéry ještě nějaký pár papoušků mohl by mi prosím někdo poradit který druh papouška by mohl být společně s mníšky v jedné voliéře? Předem moc děkuji za vaše rady

2.4.2021 09:57
tulhusi

XXX.XXX.234.209

S mnichami toho veľa nenachovate vlastná skúsenosť. Ak nechcete aby došlo k úhynu tak dokupte len ďalšie mnichy .

2.4.2021 12:57
exotchov

XXX.XXX.168.151

KlaraKunova napsal(a):
Dobrý den, prosím o radu. Mám jeden pár mníšků šedých. Ráda bych si pořídila do společné voliéry ještě nějaký pár papoušků mohl by mi prosím někdo poradit který druh papouška by mohl být společně s mníšky v jedné voliéře? Předem moc děkuji za vaše rady

Kdyby vam to trochu ale opravdu trochu myslelo,tak napred napisete ten vas rozmer voliery-to je bohuzel podstatne. Pak muzete o necem teprve uvazovat.

3.4.2021 08:37
milanplšek

XXX.XXX.20.131

exotchov napsal(a):
Kdyby vam to trochu ale opravdu trochu myslelo,tak napred napisete ten vas rozmer voliery-to je bohuzel podstatne. Pak muzete o necem teprve uvazovat.

Kdyby Vam to trochu myslelo tak pochopite ze otazka znela ktery druh muze chovat z mniskem sedym a ne jak ma byt velka voliera. To bohuzel neni vubec podstatne. Treba tu volieru jeste vubec nema. Takze nez zacnete nekoho urazet prectete si poradne jak znel dotaz, Chovu zdar Plšek

Přidejte reakci

Přidat smajlík