Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Evikpap

20.4.2021 00:10
Evikpap

XXX.XXX.180.111

Ahoj všichni, potřebuji radu a kam jinam pro ní jít než sem.😉 mám 2 páry papoušíčku...chtěla bych aby zahnizdili, vše je jak ma byt,ale už jsem udělala 4 druhy michanice ale žádnou z nich mi nezerou...nebo jsem si tedy nevšimla,že by v mistickach něco ubylo ... četla jsem,že je dobre dávat michanici ráno a odebrat zrní...to dávat vždy obden....když jim dam např.salat, tak ho basti,ale nasekam ho lehce mixerem a už to nejedli...piškoty,vejce,mrkev,tvaroh,petržel,brokolici...nic....michanici mám suchou,není lepiva..nikdy jsem s tím problém neměla...průmyslová se mi moc kupovat nechce.sice je to asi trvanlivější ale raději používám čerstvé suroviny...máte někdo nejak fígl?! Jak podávat,aby mi to bastili, nebo popřípadě recept na něco,cemu neodolaji...
🙏 všem zúčastněným dekuji za rady

20.4.2021 00:22
Fff

XXX.XXX.88.252

Evikpap napsal(a):
Ahoj všichni, potřebuji radu a kam jinam pro ní jít než sem.😉 mám 2 páry papoušíčku...chtěla bych aby zahnizdili, vše je jak ma byt,ale už jsem udělala 4 druhy michanice ale žádnou z nich mi nezerou...nebo jsem si tedy nevšimla,že by v mistickach něco ubylo ... četla jsem,že je dobre dávat michanici ráno a odebrat zrní...to dávat vždy obden....když jim dam např.salat, tak ho basti,ale nasekam ho lehce mixerem a už to nejedli...piškoty,vejce,mrkev,tvaroh,petržel,brokolici...nic....michanici mám suchou,není lepiva..nikdy jsem s tím problém neměla...průmyslová se mi moc kupovat nechce.sice je to asi trvanlivější ale raději používám čerstvé suroviny...máte někdo nejak fígl?! Jak podávat,aby mi to bastili, nebo popřípadě recept na něco,cemu neodolaji...
🙏 všem zúčastněným dekuji za rady

taky mi jí nejedí ale dvakrat už se pokoušeli o hnízdění a to bez míchanice, pouze jim občas dám naklíčené zrní. pokud to nechcou tak je nenutte

21.4.2021 19:58
cvrdlikacek

XXX.XXX.72.111

Suchá je možná dražší ale mě na ni seděli všechny páry papousicku a spokojenost, bylo to to první co mizelo z misek. Čerstvou mi nebrali

21.4.2021 21:34
eli22

XXX.XXX.58.43

Míchanice se podává cca jeden dva dny před líhnutím mladých. Nechápu, co tady řešíte. Sedí vám snad samice na vejcích? Pokud podáváte míchanici "jen tak" ve větším množství, tak to může mít naprosto opačný účinek.

21.4.2021 21:52
atobajus

XXX.XXX.195.189

Papoušíčkům jsem dával většinou All pet ALL MIX nebo Duvo s vařenou rýží. Ale to Duvo s rýží v takovém poměru aby se směs nelepila. Podával jsem v podstatě celoročně, v hnízdní sezoně samozřejmě denně. Místo rýže může být i klíčené zrní.

22.4.2021 13:25
arara

XXX.XXX.210.28

Prosím od jaké firmy je míchanice Duvo?

22.4.2021 13:36
atobajus

XXX.XXX.195.189

arara napsal(a):
Prosím od jaké firmy je míchanice Duvo?

Belgická firma DUVO. Brával jsem od pana Podstůfky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík