Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.4.2021 13:03
An77

XXX.XXX.208.217

Dobry den,
takto som dnes nasiel mladata svojho paru alexov, jedna sa o par r. 2019. Mali 5 vajec, vsetky oplodnene.
V com bude problem? Mlady par?

20.4.2021 13:36
Amazonek 01

XXX.XXX.92.231

Nekrmí mláďata. Mají prázdné volátka

20.4.2021 13:38
An77

XXX.XXX.208.217

Aj ja som si to myslel ze neboli krmeny

20.4.2021 17:58
Amazonek 01

XXX.XXX.25.53

Chce to provádět kontrolu, je potřeba vědět kdy se mají mladí líhnout. První den po vylíhnutí nemusí rodiče mladé krmit. Vstřebávají ještě živiny z vaječného žloutku. Jestli , ale nejsou nakrmeni po tomto čase je potřeba ruční dokrmování a nebo pokud je to možné podložit pod pěstouny. Samozřejmě musí Vám ve stejnou dobu hnízdit více párů.

20.4.2021 19:17
hicks

XXX.XXX.183.35

Na to není jednoznačná odpověď. Může to být že je často rušíte při kontrole. Mají dostatek klidu, potom to může být stravou. Jak krmíte v době sezení na vejcích, jak krmíte když se to má lihnout. Například u jednoho mojeho párů alexandru velkých když dám budku dovnitř kmenovou, krmí mláďata až na bidlo, když jsem jim dal z venku klasickou budku, protože tu kmenovou zničily, tak tři sezóny,. Nekrmily, něco uhynulo něco jsem dokrmoval. Teď mají opět kmenovou uvnitř a 4 oplozene vajíčka, dvě se vyklubali a už jsou týden z budky. Někdy stačí dát budku na jiné místo tak aby jim tam moc nesvitilo světlo a výjde to. A strava je taky alfa a omega. Ale to si musí každý sám vyzkoušet. Podle mě zahnizdi znovu, tak se snažte něco změnit

Přidejte reakci

Přidat smajlík