Alexandr malý

Prodám Alexandra malého - Šedozelený/ho 0.1 r.24 Tyrkys kobalt ho 0.1 r.24...
1111 Kč
Dobry den,
takto som dnes nasiel mladata svojho paru alexov, jedna sa o par r. 2019. Mali 5 vajec, vsetky oplodnene.
V com bude problem? Mlady par?
Chce to provádět kontrolu, je potřeba vědět kdy se mají mladí líhnout. První den po vylíhnutí nemusí rodiče mladé krmit. Vstřebávají ještě živiny z vaječného žloutku. Jestli , ale nejsou nakrmeni po tomto čase je potřeba ruční dokrmování a nebo pokud je to možné podložit pod pěstouny. Samozřejmě musí Vám ve stejnou dobu hnízdit více párů.
Na to není jednoznačná odpověď. Může to být že je často rušíte při kontrole. Mají dostatek klidu, potom to může být stravou. Jak krmíte v době sezení na vejcích, jak krmíte když se to má lihnout. Například u jednoho mojeho párů alexandru velkých když dám budku dovnitř kmenovou, krmí mláďata až na bidlo, když jsem jim dal z venku klasickou budku, protože tu kmenovou zničily, tak tři sezóny,. Nekrmily, něco uhynulo něco jsem dokrmoval. Teď mají opět kmenovou uvnitř a 4 oplozene vajíčka, dvě se vyklubali a už jsou týden z budky. Někdy stačí dát budku na jiné místo tak aby jim tam moc nesvitilo světlo a výjde to. A strava je taky alfa a omega. Ale to si musí každý sám vyzkoušet. Podle mě zahnizdi znovu, tak se snažte něco změnit