prodám alexandra malého

Prodám Alexandra malého - Prodám dvouletou kroužkovanou samici alexandra m...
1000 KčUživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý deň
Chcel by som sa spýtať mám 1,5 ročnú samicu a chcel by som dať k nej 5 ročného samca... Nebude to risk? Nebude ju cez leto naháňať na párenie?
Budú bez budky až do zimy január/február .
Chcel by som počuť váš názor :)
Ďakujem.
Před několika lety jsem koupil staršího samce ,měl jsem ho se samicí ,krmily se i pářili ,ale 2 roky po sobě čisté vejce, risknul jsem to a koupil jsem mu samici mladou z budky, příští rok ji začal krmit, ale byla mladá takže nic nebylo ,vloni měli 2 mladé a letos už jsou v budce také 2 mladé a jedno vejce. Celý rok se od sebe nehnou a spí namačkáni na sobě.
Horák lutino
napsal(a):
Před několika lety jsem koupil staršího samce ,měl jsem ho se samicí ,krmily se i pářili ,ale 2 roky po sobě čisté vejce, risknul jsem to a koupil jsem mu samici mladou z budky, příští rok ji začal krmit, ale byla mladá takže nic nebylo ,vloni měli 2 mladé a letos už jsou v budce také 2 mladé a jedno vejce. Celý rok se od sebe nehnou a spí namačkáni na sobě.
Nic ve zlém,ale taky mám rád mladší!
Dobrý den.,
Neznám váš důvod, proč chcete aby zahnízdili až v příští rok, ale na to jste se neptal.
Pokud je máte ve voliéře, ve které budou i přes zimu hnízdit, tak bych jim tam tu budku dal a oni buď v létě zahnízdí a nebo nezahnízdí.
Samička už v roce a půl snese vajíčka.
V minulosti jsem měl pár Alexandrů Malých Lutino, který mi hnízdil koncem prosince a pak začátkem června.
Dal jsem dohromady pár 1,0 4roky a 0,1 rok, samec se jí začal dvořit a asi po měsíci jsem je viděl se krmit. Samice průběžně začala navštěvovat budku první snůška čistá a až druhá snůška byla oplozená.
Dříve se může stát, že vám samice vyjede po samečkovi a v lepším případě to samec přežije. Některé samice mi přijdou dost dominantn, vybíravé a občas i agresivní pokud se jí protějšek moc nezamlouvá.