Alexandr malý Violeta samička

Prodám Alexandra malého - Prodám 0.1 Alexandra malého Violeta, r. 2020, kr...
Zdravím všetkých,
Chcel by som sa opýtať aké mutácie by boli keď by som spáril samca Violet a modrú samicu štiepatelnu na HO.
A mám další pár ktorý skúsim dávať do kopy tak by má zaujimalo čo by mohlo z toho byť:
Samec Modry kobalt štiepateľný na HO a samica nebovo modra.
Ďakujem za odpovede.
Jaroslav
Jaroslav06
napsal(a):
Zdravím všetkých,
Chcel by som sa opýtať aké mutácie by boli keď by som spáril samca Violet a modrú samicu štiepatelnu na HO.
A mám další pár ktorý skúsim dávať do kopy tak by má zaujimalo čo by mohlo z toho byť:
Ďakujem za odpovede.
Jaroslav
Zdravím.
první pár bude mít modré 50% a fialové 50%
Druhý pár bude mít kobaltové 50% a modré 50% samci budou štěpit do skořicové.
Velká škoda je,že máte je jednoho štěpáka na HO. u každého páru,tím ztrácíte hodnotu toho ptáka.
Mladý budou nejistí štěpáci na HO. u každého páru,tak že to nepoznáte.
Hlava ocas-recesivní dědičnost.
Jaroslav06
napsal(a):
Zdravím všetkých,
Ďakujem za odpovede.
Jaroslav
Dobrý den.
A zase jsme u těch názvů mutací.
Mohl bych vás požádat o foto té tzv. nebeský modré samice.
Jedná se mi o foto letek a ocasních per.
I když alexandry nechovám občas zajdu na některou větší burzu, ale skořicové alexandry tam téměř neuvidíte. Samí pallid...
lupus4
napsal(a):
první pár bude mít modré 50% a fialové 50%
nemáte pravdu
pokud je opravdu 1.0 violet (2V blue) pak 1.0 modrá fialová(2f) x 0.1 modrá /cleartail
pak všechny mláďata budou budou violet blue (1F) a teoreticky polovina z nich bude štěpit na HO
máte to špatně opět
kde jste sebral 2f violetu? Zadavatel uvádí pouze violetu.
a u HO. opakujete co jsem napsal.
nevíte, co je violeta ? u HO opakuji proto, že je to správně...
opět se pletete , evidentně ani nemáte ponětí, že nemáte ponětí - doplňte si základy
a bordel je právě díky obecně používanému matoucímu názvosloví
violeta = VVblue a NIC JINÉHO
s jedním faktorem V v obou řadách, je správný název V+"barva" čili např
Violet green, Violet turquoise.....atd.
capišto ?
PS. nevím, jestli se chcete dobrat správného výsledku, nebo se jen hádat, čož s vašimi "znalostmi" nemá smysl
lupus4
napsal(a):
nevíte, co je violeta ? u HO opakuji proto, že je to správně...
opět se pletete , evidentně ani nemáte ponětí, že nemáte ponětí - doplňte si základy
a bordel je právě díky obecně používanému matoucímu názvosloví
violeta = VVblue a NIC JINÉHO
s jedním faktorem V v obou řadách, je správný název V+"barva" čili např
Violet green, Violet turquoise.....atd.
capišto ?
PS. nevím, jestli se chcete dobrat správného výsledku, nebo se jen hádat, čož s vašimi "znalostmi" nemá smysl
jste zase mimo,prostudujte si základy genetiky.
Nemůžete s violety 1 faktorové dostat 100% viiolet jak píšete tento nesmysl .
Violeta=Vblue
neuplně dominantní dedičnost .....Kapišto.
velek
napsal(a):
jste zase mimo,prostudujte si základy genetiky.
Nemůžete s violety 1 faktorové dostat 100% viiolet jak píšete tento nesmysl .
Violeta=Vblue
neuplně dominantní dedičnost .....Kapišto.
vy jste fakt mimoň, tak znova a píšu to pomalu a naposled, protože evidentně nedokážete vnímat ani čtený text název VIOLETA = VV BLUE je pouze pro tuto kombinaci, že to používáte špatně, nemůže být snad ani vlivem publikace (s chybami) na kterou jste se odvolával...
je to marný...je to marný...je to marný
howgh
lupus4
napsal(a):
vy jste fakt mimoň, tak znova a píšu to pomalu a naposled, protože evidentně nedokážete vnímat ani čtený text název VIOLETA = VV BLUE je pouze pro tuto kombinaci, že to používáte špatně, nemůže být snad ani vlivem publikace (s chybami) na kterou jste se odvolával...
je to marný...je to marný...je to marný
howgh
Nápodobně mimoň,
pořádně si přečtete co zadavatel článku napsal za otázku a pak pište.
Na vaše holé nesmysli mě už unavuje psát.
Jenom Kouzelník a Vy dostanou s páru Violety 1.0 a modré 0.1 100% violet.
Mně se to ještě nikdy nepovedlo.
tvl, zadavatel napsal aké mutácie by boli keď by som spáril samca Violet a modrú samicu štiepatelnu na HO.
a aby byl samec violet tak musí být VV blue, jen 2f V ! ! !
a proto jsem uvedl pokud je opravdu 1.0 violet (2V blue)...atd...
najděte si význam slova pokud
má-li jen 1F NENÍ to violet, ale pouze Vblue, pak by byl odchov, jak jste napsal...
čemu na tom furt nerozumíte ?
lupus4
napsal(a):
no, tohle je dobře pro 1,0 - Vblue , což ale není violeta, nýbrž modrá s 1V faktorem
že má 1 V faktor zkrátka z ptáka neudělá violetu, na to musí být blue s 2f V
(to je furt dokola)
zkrátka
Violet (Combination of Blue and Double Violet factor)
Máte to černé na bílém,
Dokažte opak,zatím bezmyšlenkovitě tvrdíte,že violeta není fíalová,
Máte tam chybu Violeta není Double faktor,ale s jedním faktorem.
to snad není možný , vy se mi snad jen zdáte
http://psittacula-world.com/EN/Mutations/P-krameri.htm#:~:text=%20%20%20Psittacula%20krameri%20%5BScopoli%201769%5D%20Ring-n,Photo%3A%20Z.%20Rana%20%2021%20more%20rows%20
lupus4
napsal(a):
to snad není možný , vy se mi snad jen zdáte
http://psittacula-world.com/EN/Mutations/P-krameri.htm#:~:text=%20%20%20Psittacula%20krameri%20%5BScopoli%201769%5D%20Ring-n,Photo%3A%20Z.%20Rana%20%2021%20more%20rows%20
Umíte číst?..sám jste dal důkaz,že ne
viz vaše stránka kde je violeta jako Singel Faktor a ne 2f.
Fialově zelená
Dědičnost: Neúplná dominantní.
Popis
Tělo: Obecně tmavě zelené s fialovým nádechem na křídlech a ocasu; m anifestation of Single Violet faktorem Green . Ocas: Fialově zelený se nažloutlou špičkou. Hlava: Tmavě zelená s fialovým nádechem, jasnější kolem zobáku; prsten na krku černý s darkrose v kohoutcích. Zobák / tlapy: červená horní čelist, černá dolní čelist; šedé nohy, šedé nehty. Oči: Černé se nažloutlou duhovkou .
velek
napsal(a):
Umíte číst?..sám jste dal důkaz,že ne
viz vaše stránka kde je violeta jako Singel Faktor a ne 2f.
Fialově zelená
Dědičnost: Neúplná dominantní.
Popis
Tělo: Obecně tmavě zelené s fialovým nádechem na křídlech a ocasu; m anifestation of Single Violet faktorem Green . Ocas: Fialově zelený se nažloutlou špičkou. Hlava: Tmavě zelená s fialovým nádechem, jasnější kolem zobáku; prsten na krku černý s darkrose v kohoutcích. Zobák / tlapy: červená horní čelist, černá dolní čelist; šedé nohy, šedé nehty. Oči: Černé se nažloutlou duhovkou .
Člověče, vy fakt asi neumíte číst text.
Fialová (kombinace faktoru modré a dvojité fialové)
Dědičnost: Kombinace recesivní modré a neúplného dominantního faktoru Double Violet.
Popis
Tělo: Obecně fialově modrá, téměř fialová ; m anifestation Double Violet faktoru v modrém . Ocas: Fialově modrý téměř fialový s bělavou špičkou. Hlava: fialově modrá téměř fialová , jasnější kolem zobáku; prsten na krku černý s bílou v kohoutcích. Zobák / tlapy: červená horní čelist, černá dolní čelist; šedé nohy, šedé nehty. Oči: Černé se nažloutlou duhovkou .
s vámi je fakt sranda - zkuste si to přečíst celé
Violet Blue (Combination of Blue and Single Violet factor)
kdyby jste vnímal, co jsem vám napsal včera v 16:07, tak se tu nemusíte ztrapňovat
popisem jiné mutace (byť s jedním V faktorem)
lupus4
napsal(a):
s vámi je fakt sranda - zkuste si to přečíst celé
Violet Blue (Combination of Blue and Single Violet factor)
kdyby jste vnímal, co jsem vám napsal včera v 16:07, tak se tu nemusíte ztrapňovat
popisem jiné mutace (byť s jedním V faktorem)
Už mne unavujete,tak naposled:
Fialová je primární mutace s jedním nebo se 2 faktory a je jedno jestli je v kombinaci
v zelené řadě nebo v modré vůči nim je neuplně dominantní.
A jestli všechny fialové prodaváte jako 2 faktorové,tak až zjistí na odchovu co koupil,tak vás praští.
velek
napsal(a):
Už mne unavujete,tak naposled:
Fialová je primární mutace s jedním nebo se 2 faktory a je jedno jestli je v kombinaci
v zelené řadě nebo v modré vůči nim je neuplně dominantní.
A jestli všechny fialové prodaváte jako 2 faktorové,tak až zjistí na odchovu co koupil,tak vás praští.
Vážený pane.
V posledních 3 příspěvcích máte tři chyby a nechcete je přiznat.
Violeta = VVblue
Nebeský modrá = modrý pallid
Lacewing = skořicové lutino
Lupus4 vám to na vaše přání dokonce našel na internetu v anglické verzi a pořád melete své. Co takhle jako chlap říct, spletl jsem se, promiň