Jiřičky v okně u ložnice

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Veruše

5.5.2021 09:02
Veruše

XXX.XXX.92.97

Dobrý den, netuším jestli to sem patří. Ale v okně u ložnice máme už druhým rokem hnízdo Jiřiček. Hnízdo nám nevadí ale.... Začala jsem si všímat, že nám z hnízda lezou do ložnice skrz okno malý brouci. Našla jsem jednoho ale dnes ráno v posteli. Pak mi došlo, že to může být štěnice. Může? Posílám i foto. Pokud mám pravdu, co teď? Napadlo nás zatěsnit okna páskou a počkat než odletí. No a potom hnízdo sundat? Bydlíme v panelovém domě. Děkuji za případné rady.

5.5.2021 09:22
JoPe

XXX.XXX.82.6

Veruše napsal(a):
Dobrý den, netuším jestli to sem patří. Ale v okně u ložnice máme už druhým rokem hnízdo Jiřiček. Hnízdo nám nevadí ale.... Začala jsem si všímat, že nám z hnízda lezou do ložnice skrz okno malý brouci. Našla jsem jednoho ale dnes ráno v posteli. Pak mi došlo, že to může být štěnice. Může? Posílám i foto. Pokud mám pravdu, co teď? Napadlo nás zatěsnit okna páskou a počkat než odletí. No a potom hnízdo sundat? Bydlíme v panelovém domě. Děkuji za případné rady.

Dejte si do okna síť proti komárům, tím neprolezou.

Veruše

5.5.2021 10:23
Veruše

XXX.XXX.92.97

Tu, tam mám. Síť proti komárům má přibližně tak velké otvory, jako je ten brouk a hlavně jsou z boků díry. Takže netěsní😉. A pokud je o to opravdu štěnice, tak proleze jakoukoli dírkou.

5.5.2021 10:40
lupus4

XXX.XXX.205.61

jestli už nesedí (jako že asi ne) vystříkejte arpalitem Neo (pro ptáky)

Veruše

5.5.2021 11:03
Veruše

XXX.XXX.92.97

lupus4 napsal(a):
jestli už nesedí (jako že asi ne) vystříkejte arpalitem Neo (pro ptáky)

To zní dobře. Díky moc🙂

5.5.2021 12:18
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

štěnice to nebudou, ty jsou větší a drží se spíše u lidí než u ptáků. Vlaštovky mají všenky, ale ty by na vás neměly lézt

Přidejte reakci

Přidat smajlík