clok

XXX.XXX.57.161
Koupim ryzovniky v mutaci..2 pary
Srnkar

XXX.XXX.17.63
Jediná na svete .
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Srnkar
napsal(a):
Jediná na svete .
Dejte její foto.
Fesoj39
napsal(a):
Koupím zebřičky větší počet.
Mohu vzít rosele pestré červené 1,1 /20/ 2000,-
1,1rosela pestrá lutino /20/ 3000,-
1,0 lutino 0,1 Rubino /20/ 3000,-
1,0 červená/rubino 0,1 Rubino /20/ 2500,-
0,1 žlutobřichá /20/ trochu olámaný ocas 3000,-
Můžu na vás kontakt domluvíme se jestli jste je neprodal tč.603 317 061
Dobrý den, můžu privést samičku alexandra malého Opalinka šedozelená/modrou velký pták kr.20 únor cena 15tisic
Telefon 731 868 770
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den,
měl bych zájem o samičku papouška horského kouřového kr. 20 nebo starší. Nepoveze někdo?
Uda
napsal(a):
Lituji toho co jí jako štepitelnou koupí. Protože taková samice neexistuje.
Tak se na ni a mladé po ní můžete přijet podívat, mám po ní dvě hnízda, jak skořicových, tak přír. ptáků, samec stříbrný, štěp do modrých. Foto zkresluje, pták je béžový, ne lutino..
Sergi26
napsal(a):
Tak se na ni a mladé po ní můžete přijet podívat, mám po ní dvě hnízda, jak skořicových, tak přír. ptáků, samec stříbrný, štěp do modrých. Foto zkresluje, pták je béžový, ne lutino..
Zdravím.
Uda má pravdu, štěpitelnost na skořici u AG je vázáno na pohlaví. Štěpitelní mohou být pouze samci.

Sergi26
napsal(a):
Bud to nie su škorice,alebo všetky škoricové vtaky su samice.
Oldo51
napsal(a):
Zdravím.
Uda má pravdu, štěpitelnost na skořici u AG je vázáno na pohlaví. Štěpitelní mohou být pouze samci.
Může být, ale po čem v páru by to házelo takové mláďata, když samec je stříbrný/modrý v x generacích, naopak samice je z linie, kde se chovali skořicoví ptáci, můžete mi to nějak vysvětlit? Děkuji

Sergi26
napsal(a):
Může být, ale po čem v páru by to házelo takové mláďata, když samec je stříbrný/modrý v x generacích, naopak samice je z linie, kde se chovali skořicoví ptáci, můžete mi to nějak vysvětlit? Děkuji
Samec štepí do škoríc a všetky škoricové mladé vtáky su samice.
Sergi26
napsal(a):
Tak na dolozených fotkách nevidím ani jednu skořici. Vidím tam jen žlutou samici a pokud je po otci stříbrném a samici zelené, tak tam budou padat i žluté samice po otci jelikož stříbrná je jen fráze jinak je to pták žlutý modré řady. Jinak můžou ještě vycházet i samci zelený pastel. A právě tato žlutá samice je hodně cenná protože je štepitelná na modré a taková by potřebovala jako protějšek přesně samce jako je otec a bude většina mladých tzv stříbrných.
A ještě jedna věc jakto že si někdo dovolil vymazat mou druhou reakci? To už opravdu žijeme v diktátu že zde člověk nesmí říct pravdivý názor a oponovat?
Prostě samice buď je hnědá nebo zelená nic jiného není. U mutací vázaných na pohlavní štěpí jen samci.
Uda
napsal(a):
Tak na dolozených fotkách nevidím ani jednu skořici. Vidím tam jen žlutou samici a pokud je po otci stříbrném a samici zelené, tak tam budou padat i žluté samice po otci jelikož stříbrná je jen fráze jinak je to pták žlutý modré řady. Jinak můžou ještě vycházet i samci zelený pastel. A právě tato žlutá samice je hodně cenná protože je štepitelná na modré a taková by potřebovala jako protějšek přesně samce jako je otec a bude většina mladých tzv stříbrných.
A ještě jedna věc jakto že si někdo dovolil vymazat mou druhou reakci? To už opravdu žijeme v diktátu že zde člověk nesmí říct pravdivý názor a oponovat?
Prostě samice buď je hnědá nebo zelená nic jiného není. U mutací vázaných na pohlavní štěpí jen samci.
Děkuji za vysvětlení, neměl jsem tušení, že může samec dávat potomstvo v takové barvě, v x té generaci, takže ikdyž jsou rodiče zelené samice z 50/50 skořicoví, samice jako potomek tento gen nenese? Chápu to dobře? Jinak druhou reakci jsem nečetl, nevím, kdo může mazat komenty, já bohužel nemůžu upravit tu původní nabídku, nicméně samici jsem chtěl pustit za ,,lidovou cenu" případný kupující by byl ošizen jen o tu štěpitelnost, díky za vysvětlení.

Test budú možno chciet na hranici.
Dobrý den, můžu zítra dovést chovnou páru Alexander malý 1.0 opalin sedozeleny/modrou ino kr.14-
0.1 šedá hlava ocas kr.09 cena 30tisic
Telefon 731 868 770
Povezu Kakariki obyčejné žluté a zelené kdyby někdo chtěl vše narozené rok 20. 6 párů složím určitě.

Pošlete číslo mám zájem o kakariki
Děkuji
Zdravím můžu vzít samečka rosely zlutohlave skořice stepak do Lutín. Loňský kus měl jsem ho jako reservu. V případě zájmu vezmu na burzu
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Kdo tam dnes nebyl-neuvěří.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Rooman7
napsal(a):
Ale klobasa a pivo chybelo 😂
Kolem ptáků celkem klid-jinak opravdu farmářský trh. K vůli klobáse a pivu nejezdím to mám v klidu doma.
clok

XXX.XXX.57.161
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Kolem ptáků celkem klid-jinak opravdu farmářský trh. K vůli klobáse a pivu nejezdím to mám v klidu doma.
skoda ze se z burze ex,ptactva stava burza vseho mozneho..a jak dnes jedna dvojice podotkla..jee tady jsou sami ptaci sem nejdem.
Já osobně rád jezdím na burzy nejen kvůli exotickému ptactvu. Je to sice hlavní důvod, ale každé zboží má svého kupce . Až pomine šílenství kolem covidu a vše se vrátí do normálu, tak budou chovatelé v uzavřených prostorech výstaviště a vše ostatní venku. Každý bude mít svůj prostor a nebude se to míchat. Je však pravdou, že dnešní organizace nebyla vůbec špatná. Ptáci v předu. Drůbež levý střed a ostatní pravý střed a vzadu. Každý si mohl najít svůj prostor. A co jej nezajímalo, mohl v klidu obejít.
bocian

XXX.XXX.146.35
Naštěstí se počasí umoudřilo, super burza !!!!!