Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Lussy-správná provokace.Tohle se hned tak nevymyslí! Ta škola opravdu chybí.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Lusyy
napsal(a):
Tak právě proto se ptám! Vše si nejdřív zjišťuju. Nejdu do toho po hlavě. Pokud nemáte rádi či zájem se podělit o svou zkušenost, tak to nekomentuje. Nežádala jsem o zesměšňování či urážení. Děkuji.
Tak zkuste položit příčetný a promyšlený dotaz - teritoriální ' nervák' žako bude jistě vděčný za velkého spolubydlícího, určitě se nedají očekávat konflikty o budky, o krmeni, že?
Lusyy
napsal(a):
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jaký máte zkušenosti s chovem jiných druhů pohromadě? Třeba Ara Ararauna s jiným Ara nebo s Žako Kongo. Předem děkuji za názory a rady. Hezký den.
🙉🙈🙉🙉🙉🙈🙉🙈🙆🙆🙆🤦🤦🤦🤦🤦
určitě takovou společnou voliéru nedělejte. Raději jí udělejte s menšími druhy, které mohou být spolu. 😉 Martin
je to tu docela častá otázka a je na to jediná odpověď. Zkusit to a pak se uvidí. Já mám zkušenost, že jsem musel dát královské a červenokřídlé od sebe ob voliéru. Jinak se pořád "hádali". Hlavně v toku. V neděli jsem byl na burze v Kroměříži a jsou tam pospolu v kulaté voliéře královští, červenokřídlí, horští, nádherní nějací holoubci i zebry a vypadá to, že všichni jsou v pohodě. Jen mě mrzelo, že mají vodu, která se kutálí a neteče. Horačka vykukovala z budky a červenokřídlí i přes davy lidí okolo "zakládali" rodinu. Pokud budete mít ty papoušky ochočené tak se určitě snesou i když na sebe budou žárlit a možná to odnesete vy nějakými kousanci. Ale není to 100%. Když se jim budete věnovat tak to zvládnete.
Lusyy
napsal(a):
Moc děkuji 😊 Beru na vědomí. Budou to miminka, tak zvykat si budou od mala. Rozhodně to budem pozorovat, a budeme mít v záloze i venkovní voliéru. Kdyby se doma hádali i přesto, že bude mít každý svou.
Zdravím, něco podobného už se zde řešilo. Zkuste hledat, jedná mladá žena zde taky chtěla něco podobného chovat. Byla zde dosti napadána, ale zvládla to a má nádherné ptáky v krásném prostředí. Zkuste se s ní spojit, třeba Vám poradí. Zde je spousta chovatelů, kteří tohle odsuzují. Já osobně mám názor neutrální, pokud pták prospívá a je spokojený tak proč ne. Hledejte, třeba tu diskuzi někdo hodí do placu