Samec 6let, samice 4 roky. Páření!?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.5.2021 12:28

Mám samce 6let, samice 4.
Samec se chce pářit a samice vydává skřeky a rozpina křídla. Jenže když se samec dost přiblíží k samičce, tak jí napadne. Naposled ji chytil za nohu a držel ji ve vzduchu, než se mu vysmekla. Neobešlo se to bez krve.
Samička, když ho nevidí vydává srdcervouci zvuky, když jsme je dali od sebe. Spolu jsou rok.
Můžete mi někdo poradit co dělat, nedělat? Bude z nich pár?

18.5.2021 12:41
Martin-rosely

XXX.XXX.60.34

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mám samce 6let, samice 4.
Samec se chce pářit a samice vydává skřeky a rozpina křídla. Jenže když se samec dost přiblíží k samičce, tak jí napadne. Naposled ji chytil za nohu a držel ji ve vzduchu, než se mu vysmekla. Neobešlo se to bez krve.
Samička, když ho nevidí vydává srdcervouci zvuky, když jsme je dali od sebe. Spolu jsou rok.
Můžete mi někdo poradit co dělat, nedělat? Bude z nich pár?

Dobrý den, mohu se jen zeptat o jaké ptáky se jedná?

18.5.2021 12:49

Jejda omlouvám se. Amazonan modrocely

18.5.2021 19:59
Kokr

XXX.XXX.85.112

Samici oddělit do vedlejší voliery. Pokud možno, aby měli kontakt přes pletivo! Uvidíte, jestli se budou krmit přes pletivo, nebo si budou lhostejní. Pak dejte samce do voliery k samici. Ne naopak!

20.5.2021 15:36

Děkuji vyzkouším. Zatím se přes klec krmí a cumlaj 😂 ale samec pak stiskne asi moc jelikož samička zařve. Když jsou u sebe tak zobakama jdou k sobě ale po chvilce začnou jít tvrdě do sebe. Asi se nedají nikdy dohromady. Ale nechceme to vzdát

20.5.2021 16:43
exotchov

XXX.XXX.168.151

Vymenit,koupit jine.nebude to dobry par.

Přidejte reakci

Přidat smajlík