Alexandr malý

Prodám Alexandra malého - Prodám 0.2 Alexandr malý, recesivní straky 1 zel...
Dobrý deň prosím vás o určenie mutácie tohto páru respektíve ako ho zadať aj do genetickej kalkulačky.
Vtaky sú není moje takže prepáčte ak slabé fotky.
Beliciak8
napsal(a):
Dobrý deň prosím vás o určenie mutácie tohto páru respektíve ako ho zadať aj do genetickej kalkulačky.
1.0 tyrkysová(parblue)Modrá x 0.1 pallid
% ze všech 1.0
50.0% 1.0 zelená /tyrkysová(parblue) pallid
50.0% 1.0 zelená /modrá pallid
% ze všech 0.1
50.0% 0.1 zelená /tyrkysová(parblue)
50.0% 0.1 zelená /modrá
5873
napsal(a):
1.0 tyrkysová(parblue)Modrá x 0.1 pallid
% ze všech 1.0
50.0% 1.0 zelená /tyrkysová(parblue) pallid
50.0% 1.0 zelená /modrá pallid
% ze všech 0.1
50.0% 0.1 zelená /tyrkysová(parblue)
50.0% 0.1 zelená /modrá
Ďakujem pekne.
Pravdepodobne na niečo teda štepia lebo vraj mal pred dvomi rokmi po nich mladé palid a jedno šedé.
Ked mladé podrastu doplním foto a ak budete ochotny mi pomôcť aj pri ich určení mutacie. poprípade pohlavia ak sa bude dať z genetiky.
Zatial dakujem.
Beliciak8
napsal(a):
Tak mladé už podrastli zjavne rodičia stepia na ďalšie mutácie,
pomôže mi niekto prosím vás s názvom mutácie tých modro bielych?
Respektíve dá sa určiť pohlavie u mladých?
Ďakujem
Beliciak8
napsal(a):
Ďakujem pekne.
Pravdepodobne na niečo teda štepia lebo vraj mal pred dvomi rokmi po nich mladé palid a jedno šedé.
Ked mladé podrastu doplním foto a ak budete ochotny mi pomôcť aj pri ich určení mutacie. poprípade pohlavia ak sa bude dať z genetiky.
Zatial dakujem.
Pardon nepridal som foto mláďat tak dopĺňam.
Beliciak8
napsal(a):
Ďakujem Vám za ochotu. Ak by som ešte mohol poprosiť pohlavie sa podla gen. kalkulacky určit neda? :)
V případě vašeho páru je mutace vázaná na pohlaví palid, kde je samice v barvě a samec štěpitelný, proto je i odchov v palidu a může být obojího pohlaví. Určit pohlaví podle složení páru teda nelze, musíte buď počkat až dospějí nebo udělat DNA.