corvuscorax
napsal(a):
a bude vůbec burza?
Chovatelské trhy exotického ptactva,králíků,holubů a drůbeže se budou konat v neděli 30.5.2021 od 7 hod. do 10 hod. v chovatelském areálu u vlakového nádraží Vyškov na Moravě. Dále se zde bude prodávat: chovatelské potřeby,různé druhy krmiva,budky a přenosky,zahradnické potřeby a výpěstky,včelařské potřeby a jiné. Výkup exotického ptactva a králičích kožek je zajištěn. Tato chovatelská akce je také vhodná pro děti v doprovodu rodičů.Na výstavišti se může i fotit. Info na tel: 739 665 050.
lesamon
napsal(a):
Chovatelské trhy exotického ptactva,králíků,holubů a drůbeže se budou konat v neděli 30.5.2021 od 7 hod. do 10 hod. v chovatelském areálu u vlakového nádraží Vyškov na Moravě. Dále se zde bude prodávat: chovatelské potřeby,různé druhy krmiva,budky a přenosky,zahradnické potřeby a výpěstky,včelařské potřeby a jiné. Výkup exotického ptactva a králičích kožek je zajištěn. Tato chovatelská akce je také vhodná pro děti v doprovodu rodičů.Na výstavišti se může i fotit. Info na tel: 739 665 050.
Doplnění prodejného zboží na Chovatelských trzích ve Vyškově. Jde přímo o kroužky pro exotické ptactvo,na rok 2021.
clok

XXX.XXX.57.161
Couloni
napsal(a):
No,burza Vyškov, zbytečná cesta, ještě nikdy jsme nebyli na burze kde nebyla ani andulka,se slzou v oku jsme zazpomínali na burzu za totality v Brně Šlapanicích, alespoň víme kam už nikdy nepojedeme.
Jde videt ze pan vyrazil po x letech na burzu a hrozne se divi ze nejsou andulky ktere nejsou ted na zadne burze v uspokojivem mnozstvi,a hned vzpomina na komouse..pritom par mesicu zpet bylo andulek tolik az to pekne nebylo..ale nastesti burze nejsou o andulkach jenom
Jel jsem si do Vyškova jen pro kroužky a koupil jsem je. Také mě překvapilo, že ptáci byli v přenoskách u výkupáků. Asi dali dobrou cenu, když tam měl i papoušky královské. Já sám jsem nikdy do výkupu nic nedal a raději si počkal až se najde kupec, abych měl pocit, že jdou ptáci do slušných podmínek. Je pravda, že burza byla slabší, ale to bylo snad poprvé. Slatina bývala spíš jen o pokeci a "komouši" s tím neměli nic společného.