Vhodná klec pro korelu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Popelář

7.6.2021 11:38
Popelář

XXX.XXX.248.18

Dobrý den,
s přítelkyní si chceme pořídit korelu jako mazlíčka a zůstala nám v podstatě nová klec po předchozím papouškovi (alexandr malý). Tak nějak jsem usoudil, že klec by pro korelu nebyla vhodná, kvůli silnějším drátům a větší rozteči. Nicméně po hledání různě po internetu jsem nikde nenašel, že by jim to opravdu vadilo. Klec je prostorná, bytelná a papouška chceme co nejčastěji z klece pouštět, kdykoliv budeme doma. Je tedy opravdu nutné pořizovat novou? Odkaz: https://www.mall.cz/klece-ptaci/tommi-voliera-atlanta-modrobila
Díky za všechny odpovědi.

7.6.2021 15:25
eli22

XXX.XXX.58.43

Popelář napsal(a):
Dobrý den,
s přítelkyní si chceme pořídit korelu jako mazlíčka a zůstala nám v podstatě nová klec po předchozím papouškovi (alexandr malý). Tak nějak jsem usoudil, že klec by pro korelu nebyla vhodná, kvůli silnějším drátům a větší rozteči. Nicméně po hledání různě po internetu jsem nikde nenašel, že by jim to opravdu vadilo. Klec je prostorná, bytelná a papouška chceme co nejčastěji z klece pouštět, kdykoliv budeme doma. Je tedy opravdu nutné pořizovat novou? Odkaz: https://www.mall.cz/klece-ptaci/tommi-voliera-atlanta-modrobila

Zdravím, tam nejde o rozteč nebo sílu drátů, to je v pohodě, ale klec není moc vhodná kvůli typu, rozměrům. Je to takový "komín" a korely potřebují klec na šířku.

7.6.2021 16:25
exotchov

XXX.XXX.168.151

Popelář napsal(a):
Dobrý den,

Je to dobry ,byvaji i horsi,zde se moc neptejte a konejte dle sveho uvazeni.

7.6.2021 16:47
eli22

XXX.XXX.58.43

exotchov napsal(a):
Je to dobry ,byvaji i horsi,zde se moc neptejte a konejte dle sveho uvazeni.

Netvrdím, že je klec otřesná, to ne, opravdu jsou často mnohem mnohem horší. Jen jsem to psala tak,že vhodnější pro korely jsou klece na šířku.

7.6.2021 17:55
exotchov

XXX.XXX.168.151

eli22 napsal(a):
Netvrdím, že je klec otřesná, to ne, opravdu jsou často mnohem mnohem horší. Jen jsem to psala tak,že vhodnější pro korely jsou klece na šířku.

Ano mate pravdu,ptaci jsou letci ale to snad je jasne kazdemu.,i kdyz na druhou stranku jsou lide s jinym myslenim ale to radeji nekomentuji.

Popelář

7.6.2021 21:57
Popelář

XXX.XXX.150.105

Děkuji za reakce. Šlo mi hlavně o ty mříže, aby si třeba neponičila zobák, přece jen, mají je menší než Alexandři. Pohybu bude mít dostatek, venku z klece bude jak jen to bude možné 🙂

8.6.2021 15:04
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

přimlouval bych se za přírodní bidýlka, případně větve místo toho soustruženého. Klec je dost velká pro korelu, jsou tu jiní mučitelé, kteří je mají v daleko menších klecích.

Přidejte reakci

Přidat smajlík