Mníšek šedý - recesivní ino - koupím

Sháním Mníška šedého - Koupím mníšky šedé - recesivní ino i štěpitelné na r...
Dohodou
Kokr
napsal(a):
Myslíte, že predátor by vzal jen jedno mládě a starým by nic neudělal? Kanibalusmus mě taky napadnul, ale nikdy se mi nic takového nestalo.
Potkan úplně klidně. A co se týče likvidace rodiči, tak mě se to taky jednou stalo, ale bylo to hned po vylíhnutí mláďat a zcela určitě nebyli ok, tak je staří sežrali.
alfonzo
XXX.XXX.0.243
Nedělejte z toho vědu,týdenní mnich je maličký.Když v tomto počasí uhyne,je z něj za pár hodin suchá placka,když je chladno,tak je naděje ho nalézt,těžko se někdy hledá v hoblinách,nebo proutí.Může se stát,že při krmení rodiči na mláděti zůstane krmivo,přilepí se na peří samice a ta ho vynese mimo hnízdo,podobně,jako čerstvě snesené neoschlé vejce se může přilepit také,párkráte jsem samice chytal,vejce drželo přilepené na břiše v peří,odtrženo i s brčky.Takto běžně nacházím,nebo také nenajdu vůbec mláďata,hlavně u menších druhů papoušků.Mnichy mám také,tak vím,jak je týdenní mládě velké.
A jinak,predátor?Nevím jak mláďě,ale menší vajíčka dokáží odnést i malé myši,zažil jsem to kdysi u kanárů a přistihl je přímo při činu když vajíčko nesla chodbou chovatelského zařízení.Neprokousla ho,upustila,bylo zachráněno.
Když jsem kdysi dělal pokrejvačinu,tak pod taškami vajec ve spižírnách kun a tchořů stovky,většina absolutně nepoškozených,prostě to umějí a příroda ví,že poškozené uskladněné vejce rychle podléhá zkáze.