Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Eliotek

8.6.2021 17:23
Eliotek

XXX.XXX.91.224

Dobrý den,
prosím můžete mi poradit, mám páru rosel pestrých první snuska 6 vajec a vše plne, ale jak už byli v posledním stádiu vývoje před vylihnutim, tak vše zemřelo ve vejci.
Zasedli po druhe a zase 6 vajec vše plne a 5 vajec zase před vylehnutim zemřelo ve vejci a jedno se vylihlo, ale umrelo za dva dny.
Samice je rubino staří 5 let a samec přírodní štěp. na rubino, staří 3 roky.
Dekuji za odpověď.

8.6.2021 18:36
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

Může to být genetická vada jednoho z rodičů, měli už někdy odchov? Nebo je to jejich první?

8.6.2021 18:56
atobajus

XXX.XXX.195.189

Eliotek napsal(a):
Dobrý den,
prosím můžete mi poradit, mám páru rosel pestrých první snuska 6 vajec a vše plne, ale jak už byli v posledním stádiu vývoje před vylihnutim, tak vše zemřelo ve vejci.
Zasedli po druhe a zase 6 vajec vše plne a 5 vajec zase před vylehnutim zemřelo ve vejci a jedno se vylihlo, ale umrelo za dva dny.
Dekuji za odpověď.

Dejte ty vejce s mrtvými zárodky veterináři na rozbor.

Eliotek

8.6.2021 19:21
Eliotek

XXX.XXX.81.135

Měl jsem stejně starou samici jak je samec ale moji nesikovnosti mi uletela a s ní měl 2x mladé úplně v pohodě pak sem si koupil tuto starší a 2x zasedala a zahynul ve vejci

Eliotek

8.6.2021 19:31
Eliotek

XXX.XXX.100.22

S touto samici má poprvé hnizdeni

8.6.2021 21:01
Martin-rosely

XXX.XXX.145.45

Eliotek napsal(a):
Dobrý den,
Dekuji za odpověď.

Dobrý den, tak letos to u mě je úplně stejné. Plná vejce a nic a nebo se to vylíhlo a umřelo. A loni vše v pohodě. Myslím si že to bude u více chovatelů dosti podobné. Bohužel s letošní sezónou si dosti hrálo počasí. Martin

Eliotek

8.6.2021 21:19
Eliotek

XXX.XXX.100.22

ja v loni jak jsem mel jeste tu prvni samici 2x za rok jsem mel pokazde 5-6 vajec vse plne az na bidlo je vyvedli pak jak sem uz zminoval moji nesikovnosti uletela jsem poridil tuto 5 let starou poprve mi zasedla letos hned z jara jak se udelalo pekne ale pak prisli mraziky bylo i -5 tak jsem si rikal ze to bylo tim ale ted se to stalo znovu

8.6.2021 22:54
Beliciak8

XXX.XXX.239.234

Eliotek napsal(a):
Dobrý den,
Dekuji za odpověď.

Ja mám od dvoch parov tak isto z 20 zárodov sa možno 5 vôbec nevyliahlo a ostatné všetko po dni umrelo, prvé hniezdo cele teraz z druheho u jedneho páru žiju 3 mladé už skoro tyždnove.

Přidejte reakci

Přidat smajlík