Za jak dlouho se korela naučí lítat a jak se s ní více sblížit?

Korela bělohlavá
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Elis12

14.6.2021 21:47
Elis12

XXX.XXX.205.12

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jak dlouho trvá korele se naučit létat?
A jak ji naučit,aby si na mě zvykla?
Mám mladou korelku od chovatele. Ještě nevyletela, je zcela operena a ji a pije sama.

14.6.2021 22:02
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

Elis12 napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jak dlouho trvá korele se naučit létat?
A jak ji naučit,aby si na mě zvykla?
Mám mladou korelku od chovatele. Ještě nevyletela, je zcela operena a ji a pije sama.

Pokud vám nebo Ti chovatel prodal korelu a nedal rady jak dál, tak budu hrubý. Dal bych mu přes hubu. To není chovatel, ale nějaký překupník. Jen ta věta pije a jí sama je jen základní informace, že přežije. Dohledat vše ostatní se nám starým ani nesnilo. Je mně 77 let a žasnu nad naivními dotazy, leností tazatelů, a mnohými úplně zcestnými reakcemi, které nemůže laik odlišit od kvalitních oidpovědí. ale dobře jim tak.
ZA BLBOST SE PLASTÍ

5008

15.6.2021 00:16
5008

XXX.XXX.228.41

Přesně tak. A množej se jak blechy, tito ne-chovatelé

15.6.2021 10:25
Ladamusa

XXX.XXX.149.37

Moudivláček napsal(a):
Pokud vám nebo Ti chovatel prodal korelu a nedal rady jak dál, tak budu hrubý. Dal bych mu přes hubu. To není chovatel, ale nějaký překupník. Jen ta věta pije a jí sama je jen základní informace, že přežije. Dohledat vše ostatní se nám starým ani nesnilo. Je mně 77 let a žasnu nad naivními dotazy, leností tazatelů, a mnohými úplně zcestnými reakcemi, které nemůže laik odlišit od kvalitních oidpovědí. ale dobře jim tak.
ZA BLBOST SE PLASTÍ

Hlavně že prodal.

Přidejte reakci

Přidat smajlík