korela bělohlavá

Prodám Korelu bělohlavou - Prodám loňské mladé od dvou nepříbuzných párů z...
500 KčElis12
XXX.XXX.205.12
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jak dlouho trvá korele se naučit létat?
A jak ji naučit,aby si na mě zvykla?
Mám mladou korelku od chovatele. Ještě nevyletela, je zcela operena a ji a pije sama.
Elis12
napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jak dlouho trvá korele se naučit létat?
A jak ji naučit,aby si na mě zvykla?
Mám mladou korelku od chovatele. Ještě nevyletela, je zcela operena a ji a pije sama.
Pokud vám nebo Ti chovatel prodal korelu a nedal rady jak dál, tak budu hrubý. Dal bych mu přes hubu. To není chovatel, ale nějaký překupník. Jen ta věta pije a jí sama je jen základní informace, že přežije. Dohledat vše ostatní se nám starým ani nesnilo. Je mně 77 let a žasnu nad naivními dotazy, leností tazatelů, a mnohými úplně zcestnými reakcemi, které nemůže laik odlišit od kvalitních oidpovědí. ale dobře jim tak.
ZA BLBOST SE PLASTÍ
5008
XXX.XXX.228.41
Přesně tak. A množej se jak blechy, tito ne-chovatelé
Moudivláček
napsal(a):
Pokud vám nebo Ti chovatel prodal korelu a nedal rady jak dál, tak budu hrubý. Dal bych mu přes hubu. To není chovatel, ale nějaký překupník. Jen ta věta pije a jí sama je jen základní informace, že přežije. Dohledat vše ostatní se nám starým ani nesnilo. Je mně 77 let a žasnu nad naivními dotazy, leností tazatelů, a mnohými úplně zcestnými reakcemi, které nemůže laik odlišit od kvalitních oidpovědí. ale dobře jim tak.
ZA BLBOST SE PLASTÍ
Hlavně že prodal.