Dvojité pletivo vnitřní

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

PomiLucka

5.7.2021 07:39
PomiLucka

XXX.XXX.27.154

Dobrý den,

chci se zeptat, máme udělanou konstrukci voliéry z hliníkových profilů. Chceme na ni dát dvojitě pletivo. Zvenku nemáme problém, ale vnitřní nevíme, jak připevnit v rozích. Neměl by někdo nějaký nápad?

Děkuji.

5.7.2021 09:38
vegh

XXX.XXX.201.7

PomiLucka napsal(a):
Dobrý den,

chci se zeptat, máme udělanou konstrukci voliéry z hliníkových profilů. Chceme na ni dát dvojitě pletivo. Zvenku nemáme problém, ale vnitřní nevíme, jak připevnit v rozích. Neměl by někdo nějaký nápad?

Děkuji.

Tak ako zvonku.žiadné rozdel.

alfonzo

5.7.2021 16:37
alfonzo

XXX.XXX.0.243

vegh
Hoďte na sklo návrh,docela se jako celoživotní kutil všeho druhu těším na řešení.

5.7.2021 20:01
Ondřej Husák

XXX.XXX.89.155

Já to řešil tak že jsem ke stávajícímu profilu připevnit druhý a mezi ně i skřípnul pletivo které jde z boku takže jsem ušetřil texy.

5.7.2021 22:42
cvrdlikacek

XXX.XXX.67.172

Ale to je víc profilů než užitku...ustrihnout oko na rohu a dal chytat nyty a nebo texi..pevnost je stejná..

6.7.2021 08:11
Ondřej Husák

XXX.XXX.249.247

cvrdlikacek napsal(a):
Ale to je víc profilů než užitku...ustrihnout oko na rohu a dal chytat nyty a nebo texi..pevnost je stejná..

Já si myslím že zadavatelka spíše řeší problém, když dá dvojité pletivo na čelní stěnu už pak v krajích nemá kam chytit pletivo na příčky, které rozdělují jednotlivé voliery.

alfonzo

6.7.2021 11:01
alfonzo

XXX.XXX.0.243

Ondřej Husák
Myslíte to správně,stejně to chápu i já,proto jsem vyzval pána "vegh",aby uvedl řešení,když je to podle nej vlastně stejné jako venku.
Osobně bych tam ty dva profilové materiály na sebe nedal,je to slepenec a skladiště prachu a parazitů.
Voliéry z tohoto materiálu nemám,jen jsem jednu varáběl,malou vnitřní,dobrá práce.
Osobně bych z toho voliéry nedělal ,jedině tehdy,že bych to něčím natřel,vypadá to studeně,komerčně,neesteticky k přírodě.

Sipel

6.7.2021 21:46
Sipel

XXX.XXX.144.75

Vnitřní pletivo v rozích ohnout "o jedno oko" a prisponkovat k venkovnímu pletivo sponkami, takovými ze kterých se dělají celodratene klece

PomiLucka

7.7.2021 13:40
PomiLucka

XXX.XXX.5.187

My právě přemýšleli, že bychom udělali takové puzzle, vždycky z obou pletiv pár ok vyšmikli...ale bojíme se, aby to bylo dost pevné...

7.7.2021 14:28
ferko76

XXX.XXX.224.49

PomiLucka napsal(a):
My právě přemýšleli, že bychom udělali takové puzzle, vždycky z obou pletiv pár ok vyšmikli...ale bojíme se, aby to bylo dost pevné...

Ja mám takto

PomiLucka

9.7.2021 11:11
PomiLucka

XXX.XXX.43.204

To nevypadá špatně....noo pravděpodobně o víkendu uvidíme, jak to nakonec vymyslíme..

9.7.2021 12:16
jariss

XXX.XXX.20.53

u toho třetího fota bych dal hliníkový profil s drážkou,kam by se sít zasunula a z venku by byl vidět jen profil bez přetažené sítě.

PomiLucka

21.8.2021 16:53
PomiLucka

XXX.XXX.17.230

Tak díky všem za rady nakonec jsme udělali jakési puzzle... udělali jsme jednu stranu a u druhé strany jsme vždy nechali po nějakém čase 3 oka na uchycení na profil a v té první straně jsme udělali 4 oka na prostrčení toho druhého pletiva... teď už jen udělat venkovní pletivo a je hotovo

Přidejte reakci

Přidat smajlík