PomiLucka

XXX.XXX.27.154
Dobrý den,
chci se zeptat, máme udělanou konstrukci voliéry z hliníkových profilů. Chceme na ni dát dvojitě pletivo. Zvenku nemáme problém, ale vnitřní nevíme, jak připevnit v rozích. Neměl by někdo nějaký nápad?
Děkuji.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
vegh
Hoďte na sklo návrh,docela se jako celoživotní kutil všeho druhu těším na řešení.
Já to řešil tak že jsem ke stávajícímu profilu připevnit druhý a mezi ně i skřípnul pletivo které jde z boku takže jsem ušetřil texy.
cvrdlikacek
napsal(a):
Ale to je víc profilů než užitku...ustrihnout oko na rohu a dal chytat nyty a nebo texi..pevnost je stejná..
Já si myslím že zadavatelka spíše řeší problém, když dá dvojité pletivo na čelní stěnu už pak v krajích nemá kam chytit pletivo na příčky, které rozdělují jednotlivé voliery.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
Ondřej Husák
Myslíte to správně,stejně to chápu i já,proto jsem vyzval pána "vegh",aby uvedl řešení,když je to podle nej vlastně stejné jako venku.
Osobně bych tam ty dva profilové materiály na sebe nedal,je to slepenec a skladiště prachu a parazitů.
Voliéry z tohoto materiálu nemám,jen jsem jednu varáběl,malou vnitřní,dobrá práce.
Osobně bych z toho voliéry nedělal ,jedině tehdy,že bych to něčím natřel,vypadá to studeně,komerčně,neesteticky k přírodě.
Sipel

XXX.XXX.144.75
Vnitřní pletivo v rozích ohnout "o jedno oko" a prisponkovat k venkovnímu pletivo sponkami, takovými ze kterých se dělají celodratene klece
PomiLucka

XXX.XXX.5.187
My právě přemýšleli, že bychom udělali takové puzzle, vždycky z obou pletiv pár ok vyšmikli...ale bojíme se, aby to bylo dost pevné...
PomiLucka
napsal(a):
My právě přemýšleli, že bychom udělali takové puzzle, vždycky z obou pletiv pár ok vyšmikli...ale bojíme se, aby to bylo dost pevné...
Ja mám takto
PomiLucka

XXX.XXX.43.204
To nevypadá špatně....noo pravděpodobně o víkendu uvidíme, jak to nakonec vymyslíme..
PomiLucka

XXX.XXX.17.230
Tak díky všem za rady nakonec jsme udělali jakési puzzle... udělali jsme jednu stranu a u druhé strany jsme vždy nechali po nějakém čase 3 oka na uchycení na profil a v té první straně jsme udělali 4 oka na prostrčení toho druhého pletiva... teď už jen udělat venkovní pletivo a je hotovo