Zdravim chovatele,
dochazi nam S76 odcervovadlo pro papousky do vody,mam s nim dobre zkusenosti,je ucinne a setrne.
Chystam se objednat z ebay, co vim,tak u nas stale neni k dostani 😡 Zvazuju vzit vetsi baleni - 1L vyjde kolem 4500 Kc, byl by zajem o odkup idealne po 100 ml?
A nejlepe Olomouc a okoli. Pripadne existuje i neco podobneho u nas do vody?
Diky.
cicinka
napsal(a):
Zdravim chovatele,
dochazi nam S76 odcervovadlo pro papousky do vody,mam s nim dobre zkusenosti,je ucinne a setrne.
Chystam se objednat z ebay, co vim,tak u nas stale neni k dostani 😡 Zvazuju vzit vetsi baleni - 1L vyjde kolem 4500 Kc, byl by zajem o odkup idealne po 100 ml?
Diky.
Dobry den Kupťe Chemisole 200mg,ml.100ml.vinde tak 150 kč.ovela je to lepšé,dávkované 1ml.na liter vody.
cicinka
napsal(a):
Zdravim chovatele,
Diky.
Klidne bych odebral i vetsi mnozstvi. cca 1/2l.
moluka
napsal(a):
Nelze srovnávat s-76 s Chemisolem. S- 76 js široko pásmový , b ere všechny střevní červy, plicní i krevní, ale zabírá i na perožrouta , čmelíky a všenky.
S-76 mám asi už rok a půl doma a bohužel ztratil se mi návod k použití. nevíte někdo jak ho dávkovat ptákům cca velikosti rozely pestré? Do vody nebo do zobáku? Moc děkuji za odpověď.
Tady je originální návod:
https://ladygouldianfinch.com/product_s76.php
Opravdu kvalitní příspěvek který dlouhou dobu na Fauně nebyl. Pro HHH díky za něj. Jinak nikdy nedávat ptákům do zobáku je nebezpečí předávkování
a játra to neunesou. Já dávám na 1 litr 2,5 ml do vody a pokud to dávám jen do jedné voliery, tak 100 ml vody( 1 dcl) 0,3 ml S- 76 a v malé misce nechávám jeden den vypít, další den to opakuji a funguje to, je to trochu jiné než v návodu. Někdy pomocí uchaštouru nanáším na kůži za krkem nebo pod křídlo.