Tomu se říká extrémní ochrana živočichů.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.7.2021 13:05
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

XXX.XXX.167.135

Sebrala jsem lišce zajíce, dejte mi ochránce přírody, volala žena na linku 156
22. 3. 2013, 13:11 – Praha • Aktualizováno 22. 3. 2013, 13:59
ok, Novinky
Liška ulovila zajíce, ale já jsem jí ho sebrala, volala na linku 156 v pátek nad ránem žena z Prahy 12. Oznamovatelka chtěla kontakt na ochránce přírody a od svého požadavku nechtěla odstoupit.

„Tísňové volání přijali strážníci před čtvrtou hodinou. Znesvářenými stranami byly žena a liška. Mladá žena žádala o kontakt na ochránce přírody, protože viděla lišku v Modřanech u Vltavy, která ulovila zajíce,“ vysvětlila mluvčí pražských strážníků Jana Přikrylová.

Navíc oznámila, že zajíce lišce sebrala, ale že ta čeká poblíž, až jí zajíce vrátí. Operátor se snažil ženě vysvětlit, že tak to v přírodě chodí a že je to zcela normální jev. Zachránkyně zajíce se ale odradit nedala, proto na místo vyjela hlídka.

„Žena nechtěla žádnou účast strážníků, žádala pouze telefonní kontakt na odchytovou službu. Tam už ale nezavolala,“ doplnila Přikrylová a apelovala na občany, aby se vyhýbali kontaktu s volně žijícími zvířaty. Podobné jednání s sebou totiž nese značná zdravotní rizika.

Jestli žena vrátila zajíce lišce, není jasné. Podle mluvčí zajíc nebyl nijak vážně zraněn, ale jelikož žena odmítla další pomoc, strážníci se tím dále nezabývali.

15.7.2021 13:48
pan.

XXX.XXX.105.229

Horák lutino napsal(a):
XXX.XXX.167.135

ok, Novinky
Liška ulovila zajíce, ale já jsem jí ho sebrala, volala na linku 156 v pátek nad ránem žena z Prahy 12. Oznamovatelka chtěla kontakt na ochránce přírody a od svého požadavku nechtěla odstoupit.

„Tísňové volání přijali strážníci před čtvrtou hodinou. Znesvářenými stranami byly žena a liška. Mladá žena žádala o kontakt na ochránce přírody, protože viděla lišku v Modřanech u Vltavy, která ulovila zajíce,“ vysvětlila mluvčí pražských strážníků Jana Přikrylová.

Navíc oznámila, že zajíce lišce sebrala, ale že ta čeká poblíž, až jí zajíce vrátí. Operátor se snažil ženě vysvětlit, že tak to v přírodě chodí a že je to zcela normální jev. Zachránkyně zajíce se ale odradit nedala, proto na místo vyjela hlídka.

„Žena nechtěla žádnou účast strážníků, žádala pouze telefonní kontakt na odchytovou službu. Tam už ale nezavolala,“ doplnila Přikrylová a apelovala na občany, aby se vyhýbali kontaktu s volně žijícími zvířaty. Podobné jednání s sebou totiž nese značná zdravotní rizika.

Jestli žena vrátila zajíce lišce, není jasné. Podle mluvčí zajíc nebyl nijak vážně zraněn, ale jelikož žena odmítla další pomoc, strážníci se tím dále nezabývali.

Co jsi tím chtěl říci ?

alfonzo

15.7.2021 14:18
alfonzo

XXX.XXX.0.243

pan.
Vám nechtěl říci nic,těm co mají mozek na pravém místě to říká mnoho.

15.7.2021 14:42
krabatka

XXX.XXX.15.122

alfonzo napsal(a):
pan.

souhlas

Anruk

15.7.2021 16:19
Anruk

XXX.XXX.42.198

Prostě paní to už přehnala že zasahuje i do úplně přirozeného koloběhu života. Ale chápu, že když už ho zachránila, nechtěla ho lišce dát zpátky.

Jsou tu důležitější věci kterými bychom se měli zabývat.

15.7.2021 16:52
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

Anruk napsal(a):
Prostě paní to už přehnala že zasahuje i do úplně přirozeného koloběhu života. Ale chápu, že když už ho zachránila, nechtěla ho lišce dát zpátky.

Jsou tu důležitější věci kterými bychom se měli zabývat.

Nechytla ho dnes, chytne si ho zítra.

15.7.2021 18:17
pan.

XXX.XXX.48.4

alfonzo napsal(a):
pan.

horák opíše zprávu ze Seznamu a myslí, že je chytrý. Vy asi máte mozek na levé straně.

15.7.2021 18:38
bb-k

XXX.XXX.13.144

paní koupila lišce granule

15.7.2021 20:44
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

pan. napsal(a):
horák opíše zprávu ze Seznamu a myslí, že je chytrý. Vy asi máte mozek na levé straně.

Ano jsem levák a Vy asi pravák a proč myslíte že jsem chytrý ,myslím, že by jste to zvládl i Vy, opsat zprávu která je zajímavá. Většina deníků i ČTK opisují zprávy, aby se dostali k co nejširší veřejnosti.

15.7.2021 22:32
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

Horák lutino napsal(a):
XXX.XXX.167.135

ok, Novinky

: Běží liška k Táboru, nese pytel zázvoru. ježek za ní pospíchá, že jí pytel rozpíchá. Doporučuji podobné příspěvky do silvestrovského pořadu.

16.7.2021 10:19
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

Moudivláček napsal(a):
: Běží liška k Táboru, nese pytel zázvoru. ježek za ní pospíchá, že jí pytel rozpíchá. Doporučuji podobné příspěvky do silvestrovského pořadu.

To není do silvestrovského pořadu ,to je smutná realita.

alfonzo

16.7.2021 11:18
alfonzo

XXX.XXX.0.243

Horák lutino
Dobrý den,jak je vidět,většina zd nechápe proč to sem Horák nakopíroval,konečně upřesním blíže.Vprvním příspěvku jsem naznačil,nepochopili,nechápou,že u nich je mozek nepřítomen,žijí pouze pudově a to jim stačí.S takovými se diskutovat nedá.
Jinak jsem také levák,umím doře oběma,ale levá má navrch

Přidejte reakci

Přidat smajlík