Alexandr velky mláďata

Prodám Alexandra velkého - Prodám mláďata Alexandra Velkého přírodní zelená...
2000 KčVašem
XXX.XXX.55.200
Je alexandr velký dobrý pro středně pokročilého chovatele?
Podmínky mám, chci vědět jestli to není moc těžký Papoušek na chov. Všechny vaše zkušenosti a klidně se rozepište. Děkuji za odpověď 🙏🏻
Vašem
napsal(a):
Je alexandr velký dobrý pro středně pokročilého chovatele?
Podmínky mám, chci vědět jestli to není moc těžký Papoušek na chov. Všechny vaše zkušenosti a klidně se rozepište. Děkuji za odpověď 🙏🏻
Dobry den Nie to zložíty na chov,treba silné pleťivo a ide to 3-4ročné su schopné odchovať.umna prvé náška bolo každoročne na vianoce možná aj skor.zimu znášaju horšé.až su vonku.do vonkajšé voljer bez kurené je lepšé alex.činské.
Zdravím. Me skusenosti po cca 18 letech jsou že tento druh je pro vás v pohodě na chov. Jen nemít dřevěnou volieru. Zimu moji Alexove zvládají úplně vpohode. Jen musí mít zalet. Nevitapim. Nezaviram. Kdikolim můžou ven. Budku jim nechávám celoročně. Jen po odchovu ji vyčistit a vydezinfikovat. Mě v ní spavaji, tak proto. U mě zasedání jak se na to cítí. Někdy v lednu někdy v únoru či v březnu. Teď mi bude vylétat druhé hnízdo. Záleží od kud jste. Jsem z jižní Moravy tak nemůžu mluvit za kolegy třeba z vysočiny. Přeji chovu zdar.