Mníšek šedý - recesivní ino - koupím

Sháním Mníška šedého - Koupím mníšky šedé - recesivní ino i štěpitelné na r...
DohodouDartiX
XXX.XXX.232.27
Dobrý den.
Mám otázku,mám doma mníška šedého ručně nedokrmeného a chci se zeptat jak bych ho mohl co nejrychleji a nejefektivněji ochočit.
Diky za odpověď
Zdravím, no a co tak kouzelná hůlka?
No, ale vážně, tak nějak nechápu proč jste si pořídil neochočené mládě, vždyť je jich v nabídce dost! Ano je to větší investice, ale máte minimálně o půlku míň starostí! Ve vašem případě, když nemáte zkušenosti, tak se ochočení ani nemusí povést!
Jediná rada je trpělivost a pomalý a klidný přístup, nabízet mu pamlsky z ruky nejdříve přes klec a to znamená, že by měl být zatím jen v kleci, aby se zbytečně nestresoval při chytání! A mluvit na něj... S pozdravem Zappe
DartiX
napsal(a):
Dobrý den.
Mám otázku,mám doma mníška šedého ručně nedokrmeného a chci se zeptat jak bych ho mohl co nejrychleji a nejefektivněji ochočit.
Diky za odpověď
Nejlépe ho ochočíte, když se nebudete snažit ho ochočovat. Mníšci jsou chytří a velmi zvědaví. SIce na něj mluvte, krmte, dávejte dobroty, ale jinak dělejte, že je vám to jedno. Časem otevřete klec, sednete k TV a přiletí sám. Ale na to"co nejrychleji" zapomeňte. Všechno chce čas.