Něco žere ptákům ve voliéře nožky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

HonzaBalda

30.7.2021 09:00
HonzaBalda

XXX.XXX.126.98

Ahoj,
Mám ptačí volieru vedle potoka se záletem dovnitř. Dotaz zní, že něco mi mladým ptákům, kteří neumí tolik létat a neznají ještě dobře zálet dovnitř, tak jim někdo/něco sežere nožky a oni umřou. Nevíte někdo kdo by to mohl dělat? Pták, myši, krysy,...? Za případný tip děkuji.

30.7.2021 09:08
kubanec

XXX.XXX.103.242

Mladí vám spí přes noc na pletivu a tam je vezme potkan kuna norek i sova největší kandidát je ale potkan takže buď dvojitý pletivo a nebo sklo

30.7.2021 09:38
vegh

XXX.XXX.126.43

HonzaBalda napsal(a):
Ahoj,
Mám ptačí volieru vedle potoka se záletem dovnitř. Dotaz zní, že něco mi mladým ptákům, kteří neumí tolik létat a neznají ještě dobře zálet dovnitř, tak jim někdo/něco sežere nožky a oni umřou. Nevíte někdo kdo by to mohl dělat? Pták, myši, krysy,...? Za případný tip děkuji.

Tak ako píšeťe može to,potkan,sova,kuna.ale na 99% bude to tulavá mačka,mám to viac krát pesvečení.

30.7.2021 18:00
Pepa123

XXX.XXX.236.155

Dobrý den. Osobně nemám naštěstí zkušenost ale kolega měl ten samý problém. Zjistili že mu to likviduje kočka. Dal ještě druhé pletivo a byl klid. Ptáci mu spali na pletivu takže pro ní nebyl problém je zachytit a ukousnout nohy.

HonzaBalda

30.7.2021 18:11
HonzaBalda

XXX.XXX.101.134

Díky všem, kočky tam běhají, to je fakt, budu muset to nějak vyřešit, asi tím sklem do výšky bidla..

31.7.2021 09:23
vegh

XXX.XXX.126.43

HonzaBalda napsal(a):
Díky všem, kočky tam běhají, to je fakt, budu muset to nějak vyřešit, asi tím sklem do výšky bidla..

Kočky utočia skor od hora dajťe na vrh husto konáre najlepšé trnky,potok kočky sa obidu Vášu volieru.

1.8.2021 12:31
V.N.

XXX.XXX.62.2

HonzaBalda napsal(a):
Ahoj,

Dobry den dejte dvojite pletivo..

Přidejte reakci

Přidat smajlík