HonzaBalda

XXX.XXX.126.98
Ahoj,
Mám ptačí volieru vedle potoka se záletem dovnitř. Dotaz zní, že něco mi mladým ptákům, kteří neumí tolik létat a neznají ještě dobře zálet dovnitř, tak jim někdo/něco sežere nožky a oni umřou. Nevíte někdo kdo by to mohl dělat? Pták, myši, krysy,...? Za případný tip děkuji.
HonzaBalda
napsal(a):
Ahoj,
Mám ptačí volieru vedle potoka se záletem dovnitř. Dotaz zní, že něco mi mladým ptákům, kteří neumí tolik létat a neznají ještě dobře zálet dovnitř, tak jim někdo/něco sežere nožky a oni umřou. Nevíte někdo kdo by to mohl dělat? Pták, myši, krysy,...? Za případný tip děkuji.
Tak ako píšeťe može to,potkan,sova,kuna.ale na 99% bude to tulavá mačka,mám to viac krát pesvečení.
HonzaBalda

XXX.XXX.101.134
Díky všem, kočky tam běhají, to je fakt, budu muset to nějak vyřešit, asi tím sklem do výšky bidla..
HonzaBalda
napsal(a):
Ahoj,
Dobry den dejte dvojite pletivo..