Že by u pořadatele ?
https://www.vystavistekromeriz.cz/kontakt
PRINESIEM: 1.1 rozela čiernohlava kr.19+18 s DNA , 2.0 rozela pestra golden gold kr.21 s DNA + 2.0 rozela pestra štep. do GG kr.21 - príbuzné, 3.3 kakariky čč cremino, žlté, lemované modré
+421 905 424 735
Povezu. Chovného 1.0 Papoušek Alexandrin Albino Pastel Kr. 13 , 0.1 Eklektus polychloros rok 19 bohužel bez Kroužku. Stáří zaručují. Koupena ve stáří 10 měsíců.. Tel 605973658
TomOu

XXX.XXX.204.149
Koupím 1.0 alexandřin přírodní štěpák na lutino rok 20, 21.
Povezu 2 chovné páry zpěváků
1,0 modrá dom. straka x 0,1 modrá oba r. 16
1,0 rec. modrá straka x 0,1 modrá opalinová dom. straka oba r.19
Oba páry letos po druhém hnízdění
Uživatel s deaktivovaným účtem

Měl bych zájem o letošní 1,1 neoféma tyrkysová přírodní. Děkuji. Tel: 723731946
Po dohodě přivezu starší páru horských
Preferuji osobní odběr 731016105
Případně vyměním za Alexandr malý modrý
Povezu par rozel pestrych rok 2019, krouzkovane. Letos bez odchovu. 731 214 347
Uživatel s deaktivovaným účtem

Koupím letošní 1.0 kobalt hlava ocas nebo modry hlava ocas
clok

XXX.XXX.57.161
Dovezu kakarik zc.2.2..stari 3 mesice..a aga taranta 4 kuse take cca 3 mesice
Můžu vzít zebricky letošní i loňské můžu složit ne příbuzné páry, letošní neofemy tyrkysové oboje pohlaví
Bystrican

XXX.XXX.144.71
atobajus
napsal(a):
Dneska to trochu vypadalo jak klubovka penantů a alexandrů.
Souhlasím, fakt hodně Alexandru malých a nektere fakt pěkně kousky. Chtěl jsem koupit nějaké aratingy ale byl jsem dosti sklaman na to, že je srpen. To už nikdo nechova tmavohlave, oranzovocele, škraboškove apod? Dříve běžné zlatocele nebo hnedohrdle jsem taky nezahledl.
Bystrican
napsal(a):
Souhlasím, fakt hodně Alexandru malých a nektere fakt pěkně kousky. Chtěl jsem koupit nějaké aratingy ale byl jsem dosti sklaman na to, že je srpen. To už nikdo nechova tmavohlave, oranzovocele, škraboškove apod? Dříve běžné zlatocele nebo hnedohrdle jsem taky nezahledl.
Každy prešel nato čo vykup bere.Chvám viac druhuv ked príde kupujucí domov popozerá a prvá otázka bereto vykup?
vegh
napsal(a):
Každy prešel nato čo vykup bere.Chvám viac druhuv ked príde kupujucí domov popozerá a prvá otázka bereto vykup?
..presne ako pisete 70% volier zlozenie rozela,alexander..ked nepočitam andulky,korely.....v NR zlozenie na stoloch 80%...andula,korela rozela,alexander...jedine si robil biznis vykup...chybaju zahraničny hostia skoda casu,a merať cestu do NR..krasny den s pozdravom gruchy77
Cotorra
napsal(a):
Byli na burze mníšci ? A jak to tam vypadalo s alexandrami malými straky nebo hlava ocas?
......ano zrovna som ich predaval mních albino,lutino po 120eu,modry 60eur a ze by bol zaujem to povedat nemozem skoncili vo vykupe po 100eu s Dna u taliana..asi tak..a alexandry na mraky a bez zaujmu ...krasny den..
exotchov
napsal(a):
Ta nova doba tu bude i za padesat let, Pred 40 lety me rikaly na co to budu chovat,a vydrzelo me to dodnes. Takze se smeji.
Presne tak pred 40-mi rokmy ked sme prišli na burzu do UH.stretli celého česko-slovenska po chválili čo všetko sa nám podarilo odchovať. teraz káždy na burze len to hovorí ako ho vykup ojebal a kolko zarobil.A jeden druhého ani poznať nechce pritom poznáme sa roky.
Ivan610

XXX.XXX.29.28
Páni chovatelia, to čo napíšem platí pre Nitru aj pre Prostejov, reagujem na Vaše sťažnosti na nízke ceny u výkupcov. Ja Vás nechápem, prečo dávate vtáky do výkupu keď sa Vám zdajú ceny nízke? Prečo sa zbavujete mladých vtákov v auguste ,srpnu.
Potom kritizujete napr. burzu v Nitre, že je o ničom. O čom má byť ,keď vtáky necháte pri vstupe u predajcov za smiešne ceny. Chovateľstvo je aj o trpezlivosti. Počkajte, dajte vtáky na stoly, potom nebudete môcť vypisovať, že burza je o ničom. Čo potom predávate? Idete domov nahnevaní bez vtákov a s málo peniazmi. Ja to tak nerobím.
Prajem Vám pekné choveteľské úspechy a viac trpezlivosti.
Ivan610

XXX.XXX.29.28
Opravujem nie Prostejov samozrejme Kromieriž. Ďakujem
Asi takto: loni někdy v červnu/červenci ( už nevím přesně) jak se po C19 otevřely burzy, jsem v Kroměříži sháněla nějaké pěkné korely do chovu. Několikrát jsem obešla stoly a bohužel nenašla ptáky do chovu podle svých představ. Až při odchodu jsem zahlédla pěkné korely u pána, kterého už lomil výkupce. Nabídla jsem mu za skořicovou perlostraku 400 Kč. Odbyl mne se slovy, že jsem měla přijít dřív, že už chce odejít a že to nejsou jeho korely. Získal je výkupce za 250. Co na to říci ?
Tranquilitatis
napsal(a):
Asi takto: loni někdy v červnu/červenci ( už nevím přesně) jak se po C19 otevřely burzy, jsem v Kroměříži sháněla nějaké pěkné korely do chovu. Několikrát jsem obešla stoly a bohužel nenašla ptáky do chovu podle svých představ. Až při odchodu jsem zahlédla pěkné korely u pána, kterého už lomil výkupce. Nabídla jsem mu za skořicovou perlostraku 400 Kč. Odbyl mne se slovy, že jsem měla přijít dřív, že už chce odejít a že to nejsou jeho korely. Získal je výkupce za 250. Co na to říci ?
Mám úplně stejnou zkušenost