Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Sofie15

11.8.2021 12:45
Sofie15

XXX.XXX.59.185

Dobrý den, mám doma darovanou ochočenou andulku, je to sameček, pořád do všeho klove a je agresivní ani si ho nemohu dát na ruku, ale takhle agresivní byl i předtím než jsem si ho vzala domů, nevadí mu něco a nebo mu něco chybí ?? Bývalí majitel se bál dát tu andulku na ruku, nevím co mám dělat ☹

11.8.2021 22:46
misimisi

XXX.XXX.243.14

On asi spíše moc ochočený není Zdá se, že je to takový ptáček pro radost, ale na mazlení není zvyklý. Andulky jsou takové živé, občas působí jako takový poskakující boxer v ringu. A jak komicky u toho nadávají Zkuste napsat, jak je asi starý, kde ho bývalý majitel měl. Před 20ti lety jsem měla anduláka, který nebyl ochočený. Byl plachý, tak jsem jej měla jen tak pro radost. Mně to nevadilo, ale jestli chcete mazlíčka, ochočení Vám dá hodně práce.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.8.2021 08:20
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sofie15 napsal(a):
Dobrý den, mám doma darovanou ochočenou andulku, je to sameček, pořád do všeho klove a je agresivní ani si ho nemohu dát na ruku, ale takhle agresivní byl i předtím než jsem si ho vzala domů, nevadí mu něco a nebo mu něco chybí ?? Bývalí majitel se bál dát tu andulku na ruku, nevím co mám dělat ☹

A jak je starý? Z toho, co píšete, spíš tipuju, že nijak ochočený není.

Otázka je, zda se ještě půjde ochočit nebo už ne (což tipují víc).

vlaštovička

12.8.2021 15:51
vlaštovička

XXX.XXX.220.64

Před šesti lety u nás v podvečer zazvonila nějaká slečna, že chytila na cestě andulku. Vzali jsme si ji. Byla to samice. Měli jsme ji rok a pak jsem ji dala do chovu a vyměnila ji za mladého samečka. Ten se celkem ochočil a naučil se mluvit. Máme ho už pět let. Doporučuji ho dát do chovu a pořídit si mladého. Ještě by se nějaká mláďata určitě najít dala.

Přidejte reakci

Přidat smajlík