Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

roselypraha

1.9.2021 10:21
roselypraha

XXX.XXX.232.7

Dobrý den, nepoveze někdo letošního samce rosely žlutohlavé?

1.9.2021 15:45
kafiko

XXX.XXX.31.161

roselypraha napsal(a):
Dobrý den, nepoveze někdo letošního samce rosely žlutohlavé?

mam ale burzu nejedu, jsem z Jablonce nn

3.9.2021 21:05
milos.m

XXX.XXX.252.205

Povezu andulky duhové,andulky výstavní,neofemy modrohlave samici,křepelky čínské

3.9.2021 23:27
MBR

XXX.XXX.211.226

Poveze někdo 0,1 modrý penant a 0,1 roselu slámožlutou?

5.9.2021 16:26
chovatelaustralie

XXX.XXX.230.132

Tak dnes jsem byl opět po delší době na burze Kladno. Můj dojem byl celkem takový, že jsem nebyl příliš s ohledem na dnešní covidovou dobu překvapen. Byl jsem jen trochu udiven velkým množstvím rozel pestrých a jejich mutací od golden goldenů a jejich štěpáků, strak, pastelů skořicových atd. také poměrně hodně penantů v různých mutacích a samozřejmě korel, andulek atd. Návštěvnost spíše podprůměrná, snad z důvodů dosud trvajícího covidu. Nošení roušek jsem ovšem téměř neviděl a běžné bylo bez. Na to, že jsou vždy podzimní burzy více navštěvované, byla tato s nižší účastí.

5.9.2021 18:32
exotchov

XXX.XXX.168.151

chovatelaustralie napsal(a):
Tak dnes jsem byl opět po delší době na burze Kladno. Můj dojem byl celkem takový, že jsem nebyl příliš s ohledem na dnešní covidovou dobu překvapen. Byl jsem jen trochu udiven velkým množstvím rozel pestrých a jejich mutací od golden goldenů a jejich štěpáků, strak, pastelů skořicových atd. také poměrně hodně penantů v různých mutacích a samozřejmě korel, andulek atd. Návštěvnost spíše podprůměrná, snad z důvodů dosud trvajícího covidu. Nošení roušek jsem ovšem téměř neviděl a běžné bylo bez. Na to, že jsou vždy podzimní burzy více navštěvované, byla tato s nižší účastí.

No tech rozel je vsude plno,zajem bude trochu az na jare. Ptaku je dost a zajem upada.

Přidejte reakci

Přidat smajlík