Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.9.2021 19:54
horejj

XXX.XXX.168.79

Dobrý den,
určení pohlaví – letošní květnová mláďata?
Děkuji za názory a typy.

12.9.2021 00:17
z jarda

XXX.XXX.139.214

Zdravím, tak to je úplně jednoznačné -
Je to pár 1,1 a sameček je na vaších foto vždy na konci bidla!
S pozdravem Zappe

16.10.2021 21:53
horejj

XXX.XXX.168.79

Dobrý den pro jistotu jsem nechal udělat DNA jsou to dvě samičky.👍

18.10.2021 07:33
z jarda

XXX.XXX.182.9

Zdravím, no zajímavý výsledek, ale já kdybych byl kupec, tak s tím výsledkem nesouhlasím!
Možná chyba z jedné nebo z druhé strany... nic nového ani nemožného!
Můžete prosím vložit nové foto? Děkuji Zappe

7.2.2022 11:04
z jarda

XXX.XXX.139.214

Zdravím, tak pane co takhle napsat, že teda měl někdo (já) pravdu?!
Né, že by mě až tak na tom záležalo, ale informace pro ostatní, že teda někde nastala chyba a to buď u mě při odběru krve a nebo v laboratoři? Váš dotaz na pohlaví 11.9.2021 19:54
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A váš inzerát ze včerejška! A mimochodem je to úplně stejné foto!

Prodám Papouška červenobřichého

Prohlédnuto dnes 10:12

Prodám samečka kr.21 s DNA všechny drápky,odchován rodiči až na bydlo.Pěkný silný kus.

CENA
Dohodou
Zadavatel - Kontakt

horejj (další inzeráty od tohoto uživatele)
728362126
Chvalšiny, okr. Český Krumlov

10.2.2022 18:51
horejj

XXX.XXX.168.79

Dobrý den,zase nemáte pravdu toto je sameček z druhého hnízda je to bratr těch dvou samiček které jsou dávno prodané.Je focen v té samé voliéře jako samičky jelikož tam odstavuji odchovy červenobřichých.Apropo za dva měsíce tam zase bude vyfocen sameček v té samé voliéře jelikož mám ve hnízdě od toho samého pàru samce a samičku s DNA samička už je zamluvená proto nebude inzerována.Tímto si myslím že vše do detailu vysvětleno.Omlouvám se za pozdní reakci ale nesedím každý den u počítače a nestuduji faunu.Tímto diskuzi z mé strany ukončují a nebudu již reagovat na nesmyslné osočování.Hořejší

10.2.2022 21:29
z jarda

XXX.XXX.255.193

Zdravím, pane, možná se pletu nebo taky ne a jestli budete reagovat nebo ne, vaše věc!
Ale kdo chová Afriku, tak ví co jsou zač a jak těžké jsou odchovy!
A vy mi tady vypisujete jeden odchov za druhým?! To by jste ten pár musel mít jen na vajíčka, odebírat a do líhně s nimi! No nepíšete, že by byli ručně dokrmený, tak teda u rodičů celou dobu a to je minimálně 3 až 3,5měsíce!
A jak píšete, tak od stejného páru jste odchoval od května 2021 do dneška už 3x ( 1.0, 0.2, a teď už 1.1)! Takže, kdyby jste je odebíral do 30dne od rodičů, tak by to mohli teoreticky dát, ale v žádném případě u přirozeného odchovu!
Neurážím ani nepodceňuji vás, ale jen nechápu proč?! Jak se ptal Bohúš- Irenko proč, proč?😂
S pozdravem Zappe

11.2.2022 20:33
horejj

XXX.XXX.168.79

A zase nemá pravdu expert přes exotické ptactvo a výborný matematik. Proč nezvednete telefon, který na mne máte z inzerátu a nezeptáte se mne přímo na danou věc, ale schováváte se za psaní nepodložených nesmyslů přes internet. Holt to je v lidech všude se najde rejpal.👍Proto přikládám všechny testy DNA páru papoušků červenobřichých rufiventris po třech snůškách první hnízdo 0,2 jak pán uzná jedna samička byla jistá u druhé to potvrdil test DNA kde pán tvrdil že je to samec. Druhá snůška 1,1 tento samec co je nyní inzerován, samička prodána. Třetí snůška nyní ještě v budce s určeným pohlavím DNA opět 1,1 kdo by měl zájem rád vyfotím a pošlu foto nebo zodpovím jakýkoliv dotaz mé tel.č. 728362126. Nebudu se schovávat za psaní nepotvrzených nesmyslů, to dělají jen slabí jedinci, kteří si hrají na veliký experty a myslí si jak jsou in. S přáním hezkého večera Hořejší

12.2.2022 07:00
ok312157

XXX.XXX.242.5

Dobrý den.
Nezlobte se, ale po přečtení diskuze se nemohu zbavit dojmu, že zde prudí jak píšete tak akorát pan Jarda. Jestli zde radí chovatelům, to je jen jeho plus, bylo zde mnoha chovatelů, co radili, ale raději už nediskutují, protože tohle je přesný příklad neslušného napadání. Pane Jarda zbytečné, proč byste nemohl zavolat a dovědět se více po telefonu, tak jak píše přispívající, voláte a radíte i po telefonu, tak si tohle vyříkejte po telefonu. Chodí sem mladí chovatelé a tohle napadání má přínos pro chovatelství úplně nula. Právě proto, že máte již něco odchováno je tohle z vaší strany zbytečné a nevhodné. Myslete si co chcete, ale zde by ty odpovědi měli mít trochu úroveň a slušnost. Děkuji Kaplanek Ondřej

12.2.2022 09:05
kakapo2

XXX.XXX.22.209

horejj napsal(a):
A zase nemá pravdu expert přes exotické ptactvo a výborný matematik. Proč nezvednete telefon, který na mne máte z inzerátu a nezeptáte se mne přímo na danou věc, ale schováváte se za psaní nepodložených nesmyslů přes internet. Holt to je v lidech všude se najde rejpal.👍Proto přikládám všechny testy DNA páru papoušků červenobřichých rufiventris po třech snůškách první hnízdo 0,2 jak pán uzná jedna samička byla jistá u druhé to potvrdil test DNA kde pán tvrdil že je to samec. Druhá snůška 1,1 tento samec co je nyní inzerován, samička prodána. Třetí snůška nyní ještě v budce s určeným pohlavím DNA opět 1,1 kdo by měl zájem rád vyfotím a pošlu foto nebo zodpovím jakýkoliv dotaz mé tel.č. 728362126. Nebudu se schovávat za psaní nepotvrzených nesmyslů, to dělají jen slabí jedinci, kteří si hrají na veliký experty a myslí si jak jsou in. S přáním hezkého večera Hořejší

Dobrý den.Jen bych se chtěl zeptat jestli necháváte ptáky hnízdit pořád dokola,3x za rok bez přestávky?To je přece vyčerpá...Je to pro ně náročné vyvést mladé a potřebují nějakou regeneraci a nabrat sílu do dalšího hnízdění.No u vás nemají kdy to stihnout.Je mi jich líto.

kladivo13

12.2.2022 19:12
kladivo13

XXX.XXX.166.98

Koukám, že můj názor byl smazán, nikoho jsem neurážel, tak nevím proč?
Tak znovu, p.Zappe je chovatel a člověk na úrovni a určitě se za nic neschovává a nemá zapotřebí se s nikým dohadovat! Znám ho dlouho a osobně, takže vím o čem píšu! Pomohl a poradil už mnoha lidem, neznám moc takových ochotných lidí.
Tak bych doporučil těm rejpalům a závistlivcům, ať si nejdříve zametou před vlastním práhem a až pak kritizují, sami dokázali prd, no ale lidská závist je neskutečná!

12.2.2022 19:31
hicks

XXX.XXX.183.35

kladivo13 napsal(a):
Koukám, že můj názor byl smazán, nikoho jsem neurážel, tak nevím proč?
Tak znovu, p.Zappe je chovatel a člověk na úrovni a určitě se za nic neschovává a nemá zapotřebí se s nikým dohadovat! Znám ho dlouho a osobně, takže vím o čem píšu! Pomohl a poradil už mnoha lidem, neznám moc takových ochotných lidí.
Tak bych doporučil těm rejpalům a závistlivcům, ať si nejdříve zametou před vlastním práhem a až pak kritizují, sami dokázali prd, no ale lidská závist je neskutečná!

Nechtěl jsem se zapojovat, ale musím.

,,Tak bych doporučil těm rejpalům a závistlivcům, ať si nejdříve zametou před vlastním práhem a až pak kritizují, sami dokázali prd, no ale lidská závist je neskutečná!,,

Co to tady píšete? Četl jste diskusi o co tady jde? Nikdo nikomu tady nic nezávidí.
Ani jednoho z pánů neznám. Pana Zappeho si vážím, ale to neznamená, že ho budu obhajovat. Faktem je že jsem si všimnul už i v jiném tématu, že pan Zappe reaguje podrážděně a trochou jinak než dříve. Možná má nějaké problémy, ale to neznamená že je bude ventilovat v diskusi. Proto bych doporučil reagovat věcně k tématu.

To že někdo dokrmuje je běžná věc a především u Afriky. Nikoho nechci obhajovat ale i mě se stalo že jsem nestihl odebrat budku.
Prosím už to neřešte, povzneste se nad tím, čtou to mladí chovatelé.
Děkuji a omlouvám se pokud jsem někoho naštval.

13.2.2022 08:10
kakapo2

XXX.XXX.22.209

hicks napsal(a):
Nechtěl jsem se zapojovat, ale musím.

,,Tak bych doporučil těm rejpalům a závistlivcům, ať si nejdříve zametou před vlastním práhem a až pak kritizují, sami dokázali prd, no ale lidská závist je neskutečná!,,

Co to tady píšete? Četl jste diskusi o co tady jde? Nikdo nikomu tady nic nezávidí.
Ani jednoho z pánů neznám. Pana Zappeho si vážím, ale to neznamená, že ho budu obhajovat. Faktem je že jsem si všimnul už i v jiném tématu, že pan Zappe reaguje podrážděně a trochou jinak než dříve. Možná má nějaké problémy, ale to neznamená že je bude ventilovat v diskusi. Proto bych doporučil reagovat věcně k tématu.

To že někdo dokrmuje je běžná věc a především u Afriky. Nikoho nechci obhajovat ale i mě se stalo že jsem nestihl odebrat budku.
Prosím už to neřešte, povzneste se nad tím, čtou to mladí chovatelé.
Děkuji a omlouvám se pokud jsem někoho naštval.

Ano to je . možné,že když někdo dokrmuje,tak může mít tři hnízda,ale tento pán píše,že jsou odchovaní pod rodiči...takže hnízdí pořád dokola bez přestávky,ale to je jeho věc,jen mne to tak napadlo

Přidejte reakci

Přidat smajlík