Alexandr malý

Prodám Alexandra malého - Prodám 0.2 Alexandr malý, recesivní straky 1 zel...
Charliealex
XXX.XXX.27.254
Dobry den,
rad by som Vas poprosil o urcenie mutacie.
Otec - zeleny, rodicia otca - netusim
Matka - zelena, rodicia matky - zlta a modry ( podla chovatela )
Nas Charlie - Zlty, s bielymi pierkami ( najme na letkach ) a cervenymi ocami. Oci mal cervene od mala, teraz je to slabsie, ale stale cervene su. Ma 3 mesiace.
Dakujem.
Charliealex
napsal(a):
Dobry den,
rad by som Vas poprosil o urcenie mutacie.
Otec - zeleny, rodicia otca - netusim
Matka - zelena, rodicia matky - zlta a modry ( podla chovatela )
Nas Charlie - Zlty, s bielymi pierkami ( najme na letkach ) a cervenymi ocami. Oci mal cervene od mala, teraz je to slabsie, ale stale cervene su. Ma 3 mesiace.
Dakujem.
Lutino samice.
Charliealex
XXX.XXX.27.254
Dobry den, dakujem za mutaciu.
Co sa tyka pohlavia, ak to chapem spravne, ak babicka nasho papagaja bola zlta , tym padom je lutino viazane na pohlavie ? A teda ak je nas alexander zlty, je to samica. Preto ste bol schopny urcit aj pohlavie ?
Dakujem
Charliealex
napsal(a):
Dobry den, dakujem za mutaciu.
Co sa tyka pohlavia, ak to chapem spravne, ak babicka nasho papagaja bola zlta , tym padom je lutino viazane na pohlavie ? A teda ak je nas alexander zlty, je to samica. Preto ste bol schopny urcit aj pohlavie ?
Dakujem
Lutino u alex. malých je vázané na pohlaví, a proto otec vašeho mláděte musí štěpit na lutino. Samice na lutino štěpit nemůže.
Charliealex
XXX.XXX.27.254
Dakujem za vysvetlenie. A viete mi prosim povedat na zaklade coho ste teda urcili ze to je samica ?
Charliealex
XXX.XXX.27.254
Dakujem druhykrat. Je to myslim jasne. V tom pripade uz nemusime cakat do 2 rokov ci sa objavi kruzok alebo nie a viem ze mame doma mladu damu.