Mohla by to byt keramika Krumvíř. https://keramikakrumvir.cz/krmitka-pro-kraliky/338-krmitko-s-okrajem-prumer-155-cm
Pepa123
napsal(a):
Nejsou keramické ale je to jakisi druh plastu nebo pryskyřice. Používám je také , jsou odolné a těžší dle mne dobrý výrobek. Mně se tedy osvědčili. Bohužel kontakt nemám kupuji je na burze. Kdyby někdo věděl kde se dají sehnat také bych to uvítal.
Ano jsou vyrobeny z pryskyřice odolný mrazu a nerozbitné a jsou i dost těžké a ptáci je lehce nepřevrátí
kakadu 1234
napsal(a):
Ano jsou vyrobeny z pryskyřice odolný mrazu a nerozbitné a jsou i dost těžké a ptáci je lehce nepřevrátí
Přesně tak . Pořídil jsem si Alexandry , měli krmnný pult supr než přišli na to jak misky viházet ven. Takže spekulace jak je zajistit bohužel pár pokusů nula. Náhodou jsem na ně narazil na burze v Týništi , osvědčilo se. Postupně dokoupil do všech voliér mám je již 4 roky a bez problémů. Hlavně v zimně led z toho se krásně viklepnu , malim kladivkem doleji vodu a je to.
Pepa123
napsal(a):
Přesně tak . Pořídil jsem si Alexandry , měli krmnný pult supr než přišli na to jak misky viházet ven. Takže spekulace jak je zajistit bohužel pár pokusů nula. Náhodou jsem na ně narazil na burze v Týništi , osvědčilo se. Postupně dokoupil do všech voliér mám je již 4 roky a bez problémů. Hlavně v zimně led z toho se krásně viklepnu , malim kladivkem doleji vodu a je to.
Tak, když je led neroztrhne, je to super, ale trochu pohybuji.
Já mám dobré zkušenosti s miskami odtud:
https://www.krmiva-pro-papousky.cz/Misky-odolne-proti-narazu-c43_0_1.htm
J.G.
napsal(a):
A teď porovnejtesi ceny s cenami od p. Hona. Nevím už přesně ceny,ale možná jsem kupoval u pana Hona tak za poloviční cenu. 🙂
Na burze v Týništi někdo "předprodává" misky od pana Hona. Jestli to je oficiálně nebo to nevím, ale rozhodně to je za jiné peníze... Když srovnám ty misky v nabídce eshopu a pana Hona, tak to vypadá také na předprodej...
Zemjanek
napsal(a):
Na burze v Týništi někdo "předprodává" misky od pana Hona. Jestli to je oficiálně nebo to nevím, ale rozhodně to je za jiné peníze... Když srovnám ty misky v nabídce eshopu a pana Hona, tak to vypadá také na předprodej...
Kupoval jsem přímo u p. Hona doma, takže vím,že je výrobce a ne překupník.