Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.9.2021 17:05
Bonatis

XXX.XXX.166.236

Dobrý den,
chtěla bych si pořídit amazonňana.
Prosim o info - dá se naučit mluvit, snáší se se všemi členy rodiny, je moc hlučný?

21.9.2021 18:29
vegh

XXX.XXX.53.146

Bonatis napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych si pořídit amazonňana.
Prosim o info - dá se naučit mluvit, snáší se se všemi členy rodiny, je moc hlučný?

Na všetko ano.

21.9.2021 19:00
frodik

XXX.XXX.233.6

vegh napsal(a):
Na všetko ano.

Na to že jste chovatel, tak odpovídáte celkem jednostraně napíšete A a nenapíšete B. Uvědomte si, že každý jedinec má svoji povahu a osobnost je to jak u lidí šáhnete vedle a budete mít doma nervózního a zlého jedince a naopak vyberete správně a budete mít doma zlatíčko. Nikdy dopředu nevíte jakou osobnost si vyberete a proto nerozumím těmhle odpovědím jako samozřejmě to bude trefa do černého a pak se majitel kolikrát nestačí divit co má doma za potvoru a říká , vždyť mi psal jak je to super volba. Uvědomte si že každý papoušek je jedinec s vlastní povahou a nikdy dopředu nemůžete vědět jakého si vyberete, dá se to částečně ovlivnit výchovou, ale bez zkušeností můžete i šlápnout vedle.

21.9.2021 19:07
Bonatis

XXX.XXX.166.236

Mám zkušenost s Žákem,proto se ptala na amazonana.

22.9.2021 19:41
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

Bonatis napsal(a):

Tak se taky připojím. Amazoňany mám jen 4 páry těch obyčejných druhů, žaků jeden pár. Tak podle toho berte moje rozumys rezervou.
Amazoňan modročelý i ostatní nejsou nerváci jako žako, ale dovedou si zakřičet, třeba kubánský, to je skřek. Takže jaký druh amazoňana vzhledem ke hlučnosti chcete.
Domnívám se, že volba je ve srovnání s žakem skoro bezproblémová.

Neregistrovaný uživatel

22.9.2021 20:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Bonatis napsal(a):

Mám zkušenost s Žákem-do které chodí třídy??

22.9.2021 21:25
dancek

XXX.XXX.11.184

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Mám zkušenost s Žákem-do které chodí třídy??

Hlavně že jsi poradil, možná ti nesedí téma . Navštívil bych diskusi o českém jazyku možná tam budeš na koni .

Neregistrovaný uživatel

23.9.2021 12:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

dancek napsal(a):
Hlavně že jsi poradil, možná ti nesedí téma . Navštívil bych diskusi o českém jazyku možná tam budeš na koni .

dancek hrdino to chce klid-a netykáme si,chce to navštívit lekci slušného chování.Ps-Žák nebo Žako vy nevidíte ten rozdíl??

23.9.2021 16:55
stewe5

XXX.XXX.186.147

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
dancek hrdino to chce klid-a netykáme si,chce to navštívit lekci slušného chování.Ps-Žák nebo Žako vy nevidíte ten rozdíl??

Když jste takovej chytrolín tak asi víte že to mohl psát s telefonu a ten občas napíše blbost sám aniž by si toho člověk všimnul...ale to asi víte...

23.9.2021 18:08
park

XXX.XXX.222.82

stewe5 napsal(a):
Když jste takovej chytrolín tak asi víte že to mohl psát s telefonu a ten občas napíše blbost sám aniž by si toho člověk všimnul...ale to asi víte...

Jen taková drobnost, z telefonu se píše z ne s.
Ale to se ještě dá tolerovat, chápu že většina píše v rychlosti ale některé komentáře jsou fakt perly, věta nemá hlavu a patu a těch hrubek, no je to každého věc a také jeho vizitka, ale neuškodí si po sobě komentář před odesláním přečíst, osobně když čtu inzerát a v něm jedna hrubka za druhou, tak si o dotyčném chovateli myslím své.....už vidím ty reakce, že je to jedno, jedná se o diskusi o chovu ptáků atd, no myslím že většina tady jsou češi, tak by to mělo taky podle toho vypadat.

23.9.2021 18:17
tydýt

XXX.XXX.147.103

Ahoj,
já mám tři páry žaků a nejsou ukřičení, jsou v pohodě. Mám pár amazoňanů modročelých a ti když se do toho dají tak je to síla. Měl jsem pár amazoňanů fialovotemenných a ti řvali tak , že se nedalo být ve voliéře. Prodal jsem je.
Ivan

Neregistrovaný uživatel

23.9.2021 19:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

stewe5 napsal(a):

Mobil sám neumí napsat blbost,tu napíše obsluha a ta má navíc možnost opravy.Chytrolín nejsem,ale věřím že 99% chovatelů dokáže napsat správně papoušek ŽAKO !!

24.9.2021 08:04
vegh

XXX.XXX.53.146

park napsal(a):
Ale to se ještě dá tolerovat, chápu že většina píše v rychlosti ale některé komentáře jsou fakt perly, věta nemá hlavu a patu a těch hrubek, no je to každého věc a také jeho vizitka, ale neuškodí si po sobě komentář před odesláním přečíst, osobně když čtu inzerát a v něm jedna hrubka za druhou, tak si o dotyčném chovateli myslím své.....už vidím ty reakce, že je to jedno, jedná se o diskusi o chovu ptáků atd, no myslím že většina tady jsou češi, tak by to mělo taky podle toho vypadat.

Posledne sa tu nadávaju na pravo pis.treba pozreť aj nato že tu píšu aj česko-slovenské madari aj staršé,a dokonca aj poljaci.tak kde je problém.kto chce tet tomu rozumí.

24.9.2021 11:13
kubrt11

XXX.XXX.53.50

park napsal(a):

25.9.2021 14:46
jindras57

XXX.XXX.203.68

Podle mého, když si chci pořídit papouška, nebo jiného miláčka, tak si o tom nejdříve něco přečtu, možnosti je víc než dost.

25.9.2021 16:41
kubanec

XXX.XXX.103.242

A proto zadavatel dotazů se sde zeptal aby získal co nejvíce rad a poznatků a zkušenosti přímo od chovatelů a ne něco z nějaké knihy kde jsou všeobecné poznatky jenže bohužel netušil že je zde liga výjimečných kteří řeší Ho-NA ale neporadí nic

Neregistrovaný uživatel

25.9.2021 20:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

kubanec napsal(a):
A proto zadavatel dotazů se sde zeptal aby získal co nejvíce rad a poznatků a zkušenosti přímo od chovatelů a ne něco z nějaké knihy kde jsou všeobecné poznatky jenže bohužel netušil že je zde liga výjimečných kteří řeší Ho-NA ale neporadí nic

Ale, ale to snad ne! Proč tak uplakaná reakce?

26.9.2021 05:53
exotchov

XXX.XXX.168.151

Bohuzel poradi nejde,skusit musite a naucit se veci ovladat sami.Musite mit aji dosti stesti na spravnyho jedince ,coz nelze ani zarucit dopredu. Tez zalezi asi i na spravne peci kterou vam jen tezko kdo dokaze poradit jelikoz kazdy jedinec se lisi. Ja chovam v paru a skusenosti musim mit vlastni a postupem casu se knim dopracovat. Poradi jde jen v malem meritku,kteri je ale bezvysledny. Ony zdejsi rozumi jsou vlastne celkem knicemu.

26.9.2021 18:01
kkki

XXX.XXX.54.213

exotchov napsal(a):
Bohuzel poradi nejde,skusit musite a naucit se veci ovladat sami.Musite mit aji dosti stesti na spravnyho jedince ,coz nelze ani zarucit dopredu. Tez zalezi asi i na spravne peci kterou vam jen tezko kdo dokaze poradit jelikoz kazdy jedinec se lisi. Ja chovam v paru a skusenosti musim mit vlastni a postupem casu se knim dopracovat. Poradi jde jen v malem meritku,kteri je ale bezvysledny. Ony zdejsi rozumi jsou vlastne celkem knicemu.

A Vy jste Polák,či negramota?Těžko uvěřit,ikdyž člověk píše i z mobilu,že naseká tolik chyb.Kam to chovateství spěje ????

26.9.2021 18:47
exotchov

XXX.XXX.168.151

kkki napsal(a):
A Vy jste Polák,či negramota?Těžko uvěřit,ikdyž člověk píše i z mobilu,že naseká tolik chyb.Kam to chovateství spěje ????

Negramota,s cestiny sem propadl 2X,tak se pujdu kvuli vam obesit.

Neregistrovaný uživatel

26.9.2021 19:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

exotchov napsal(a):
Negramota,s cestiny sem propadl 2X,tak se pujdu kvuli vam obesit.

Jen to ne -kamarád určitě rád opraví.

Přidejte reakci

Přidat smajlík