Mnišek šedý

Prodám Mníška šedého - Prodám páry, jednotlivce, štěpáky snow, ino-opalin ,...
1500 Kč
Dobrý den, mám problém v chovu mníšků.
Nalezl jsem dnes na zemi samici ve špatném stavu. Hubená, načepířená a bez pohybu.
Po prohlédnutí jsem objevil že má "rozmokvané nohy" včetně odpadnutých drápků. Jako by jí nohy hnily. Včera bylo vše v pořádku respektive nezaznamenal jsem že by měla problém..
Jeste podotýkám že se mi to stalo s naprosto stejným průběhem už u druhého ptáka. První byl taky Mníšek samice,bylo to asi před měsícem. Do rána byla mrtvá-tady předpokládám stejný vývoj.
Krmení se nezměnilo. Dle mého názoru dostávají to nejlepší,sepiovky i vitamíny stále k dispozici. Ve stravě by problém být neměl.
Nejedná se očividně o žádné mechanické poškození.
V literatuře jsem zatím nic takového nenašel. Hledám dál.
Pokud někdo víte co by to mohlo být moc prosím o radu
Zdravim... z fotek toho moc videt nejde.. ale drapek ktery chybi mi pripada jako cvaknuty nez odpadnuty.. a nohy muze mit mokre z te zeme.. barva se muze zmenit tim, ze neprijma nejakou dobu potravu a vodu. Pokud je ptak hubeny, tak urcite ne ze dne na den.. nejakou dobu to trvalo..
Ptaka odchytit, dat do samostatne bednovky nekam do klidu .. a trus na rozbor.. nebo jeste lepe s ptakem na veterinu. Pokud uz je to druhy ptak..
Toe syndrom to neni.