Kakariki rudočelý

Prodám Kakariki rudočelého - Prodám samečka kakariki ,stáří 16měsiců,vhodný...
500 Kč
Dobrý den.
Potřebuji solidní názor. Plánuji vypustit několik kakariků do veliké opravdu veliké voliéry. Pravdě podobně tam nebudou hnízdit. Budou tam i jiní papoušci (Austrálie).
Vím, že jsou samci v době hnízdění agresivní. Potřebuji poradit jestli je to dobrý nápad?
Děkuji za názory.
Kachna11
napsal(a):
Dobrý den.
Potřebuji solidní názor. Plánuji vypustit několik kakariků do veliké opravdu veliké voliéry. Pravdě podobně tam nebudou hnízdit. Budou tam i jiní papoušci (Austrálie).
Vím, že jsou samci v době hnízdění agresivní. Potřebuji poradit jestli je to dobrý nápad?
Děkuji za názory.
Dobrý den,odpověděla jste si sama...........i jiní papoušci Austrálie,jsou agresivní.
Kachna11
napsal(a):
Dobrý den.
Děkuji za názory.
Až nebudu mať žiadné butky tak ok.pusťiť naraz a všetko aby bolo mlady.potom ked dospeju tak u vydite.
Kachna11
napsal(a):
Takže si myslíte, že to není dobrý nápad? I když voliéra bude extra veliká?
Co je to extra veliká voliéra ? V původním dotazu uvedeno " opravdu veliká voliéra".Pro někoho je to velká klec, pro jiného voliéra. Nikdo neví jaká.
Na takové otázky se těžko odpovídá.
Pro odlehčení diskuze. Ono na velikosti tolik nezáleží, ale jak jedna paní říkala, ze někdy i centimetr dělá hodně.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Moudivláček
napsal(a):
Co je to extra veliká voliéra ? V původním dotazu uvedeno " opravdu veliká voliéra".Pro někoho je to velká klec, pro jiného voliéra. Nikdo neví jaká.
Na takové otázky se těžko odpovídá.
Pro odlehčení diskuze. Ono na velikosti tolik nezáleží, ale jak jedna paní říkala, ze někdy i centimetr dělá hodně.
Pane Moudivláček-ta poslední věta ve Vašem věku,no to bych do Vás neřek.
Za sebe musím říct, že je to určitě velmi individuální věc. Každý papoušek má jinou povahu. Já osobně jsem letošní sezónu zkusil chovat pár zpěváků dohromady s párem kakariků v poměrně malé voliéře. 2x2x1 v-d-š a řekl bych, že s překvapivým úspěchem. Papoušci se navzájem ignorují a zpěváci dokonce vychovali 5 mladých. Musím podotknou, že jsem po celou dobu měl připravenou druhou voliéru, abych je měl kam rozdělit, kdyby nastal problém. Tak uvidím, jak se jim bude dařit další sezóny.
Kachna11
napsal(a):
Omlouvám se měl jsem napsat velikost voliéry. (D-Š-V) 18x8x3m uprostřed kmen asi 4.5m
Omlouvat se nemusíte.
O tak velké voliéře se mně nesnilo, a tam by se hodili ptáci mnohem vzácnější. Tiše vám závidím. Mám plno malých starých , pro někoho nevzhledných voliér, ale vše je o penězích. Pokud máte ten prostor a peníze, neplýtvejte ho s kakariki. Nyní to v diskuzi dostanu.
Co jsou znalosti, láska k přírodě, respektování požadavků druhu ptáků a hlavně si je nepořizovat jako ukázku movitosti nebo k uspokojení vlastních komplexů méněcennosti, že mě alespoň někdo respektuje. Lidé dnes raději slyší pěknou lež než pravdu. Rád bych se mýlil, ale jsem starý už z jiného světa..
Uživatel s deaktivovaným účtem
Kachna11
napsal(a):
Omlouvám se měl jsem napsat velikost voliéry. (D-Š-V) 18x8x3m uprostřed kmen asi 4.5m
Záleží, co za druhy tam ještě přidáte (psal jste další austrálii, ale těch je hodně :) ).
Nicméně myslím, že v téhle veliké voliéře se případné spory opravdu v pohodě rozptýlí. 😉
A dejte pak fotky. To bude určitě na pohled paráda. 👍
corvuscorax
napsal(a):
do tak velké voliéry bych dal místo "několika" rozel jiné druhy např, nádherné, královské, červenokřídlé nebo horské. Snesou se a vypadají nádherně. Rozely jsou také hezké a barevné, ale některé jsou trapičky a vrazi jiných ptáků.
Ja by dal 3-páre patagonce,3-páre alex.činské,5-párov mnihi rozné farbe.všetko bez butky.