Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.10.2021 00:57
Roxinka111

XXX.XXX.150.27

Dobrý den,

kdy je podle vás vhodné přemístit pyrury z venkovní voliéry domů?
Četla jsem, že pokud teplota klesne pod 10 stupňů, pyrury by se měly zazimovat. Znamená to 10 stupňů v noci nebo během dne? V noci jsou v budce a navzájem se zahřívají, takže si myslím, že teplota během dne je rozhodující, nicméně jsem nikde nenašla bližší informace. Řekněme, že teplota během dne je 14 stupňů a v noci postupně klesne jen krátkodobě na 6 stupňů - je to pro pyrury nevyhovující?
Jde mi o to, že ve venkovní voliéře mají více prostoru a zábavy, než po zazimování. Takže bych doby, kdy jsou ve venkovní voliéře, chtěla co nejdéle využít, ale nijak je netrápit.

Děkuji předem za odpovědi a zkušenosti.

7.10.2021 09:27
vegh

XXX.XXX.135.73

Roxinka111 napsal(a):
Dobrý den,

kdy je podle vás vhodné přemístit pyrury z venkovní voliéry domů?
Četla jsem, že pokud teplota klesne pod 10 stupňů, pyrury by se měly zazimovat. Znamená to 10 stupňů v noci nebo během dne? V noci jsou v budce a navzájem se zahřívají, takže si myslím, že teplota během dne je rozhodující, nicméně jsem nikde nenašla bližší informace. Řekněme, že teplota během dne je 14 stupňů a v noci postupně klesne jen krátkodobě na 6 stupňů - je to pro pyrury nevyhovující?
Jde mi o to, že ve venkovní voliéře mají více prostoru a zábavy, než po zazimování. Takže bych doby, kdy jsou ve venkovní voliéře, chtěla co nejdéle využít, ale nijak je netrápit.

Děkuji předem za odpovědi a zkušenosti.

CHovám pryrhuri 20-rokov zelenolícé a hnedouhé.celoročne vonku maju butku,bez strati.ostatné ako rupiloli,lepidi,perlové,emmi,picta,cruentata.dávám na zimu do suteréna tep.ca 10-15 c.okolo začjatku decenbra.su bez butky aby som zabránil nášku.odchovávám iba vonku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík