Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.10.2021 11:37
petoc

XXX.XXX.168.72

Dobrý,
Po dohode prinesiem:
Alexander malý - žltý lacewing (palid) 0.1 2021 DNA
Alexander malý - žltý lacewing (palid) 1.0 2021 DNA
Alexander malý - bledo modrá 0.1 2021 DNA

Neofema modrohlavá - modrá tyrkys 0.1 2021
Neofema modrohlavá - šedá-modrá (čierna) 0.1 2021
Neofema modrohlavá - modrý palid 1.0 2017

Neofema burková - prírodná ?.? 2021
Neofema burková - rubino 0.1 2016

Holúbky, zebričky, prepelice čínske

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.10.2021 13:30

Ak by niekto chcel viem doniest mutacne hyle. Straky, pastel aj hnedy pastel. Samice len biele straky.

23.10.2021 13:49
111777

XXX.XXX.252.198

Prinesiem rozelu pestrú 0,1 štepí do čiernych kr.21
rozelu goldmantel 0,1 chovnú kr.17
rozelu rubino 0,1 kr.21
korely albino samcov aj samice kr.21
korela bielohlava straka 1,0 kr.21

tel.0903 608 847

23.10.2021 13:54
Martin1981DS

XXX.XXX.232.139

amazonik ciernotemenny 2.0 dna,kr.cites,mlade polokrotke 2021,vymena za samicu alebo mlade senegalce len oranzovobruche
0911208208

Martinecko

23.10.2021 17:24
Martinecko

XXX.XXX.197.240

Môžem zajtra priviesť papagájov spevavy viď foto na burzu do Nitri

24.10.2021 09:44
zosrnia

XXX.XXX.17.168

Dobrý deň,dnes po dvoch rokov som navštívil burzu v Nitre a zase nemusím dva roky nyvśtíviť túto preslávenu a najlepšiu burzu na Slovensku,hneď pri vstupe ma prekvapilo výber na vstupenkách kde my bolo prezradené že ZŤP ny burze neplatí a pekne si musíte zaplatiť plné vstupné,druhé ma prekvapila slabučká návštevnosť ľudí a predaj vtáctva a to niektorí kamaráti tvrdili že je hodne vtákov čo my oproti kvôli burzam v ČR až smiešne to aj Hodonín už predbehol Nitru a nehovorím o Prerove,Tiništi či Kromeríži,o 08,20 sme boli už doma a už dnes sa teším na České burzy a Nitra bude musieť poriadne zabrať ak sa chce vrátiť do starých koľají aby získala stratených chovateľov aby ju začali znava navštevovať čo je pre Slovenských chovateľov škoda,s chov.pozdravom

24.10.2021 11:03
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

zosrnia napsal(a):
Dobrý deň,dnes po dvoch rokov som navštívil burzu v Nitre a zase nemusím dva roky nyvśtíviť túto preslávenu a najlepšiu burzu na Slovensku,hneď pri vstupe ma prekvapilo výber na vstupenkách kde my bolo prezradené že ZŤP ny burze neplatí a pekne si musíte zaplatiť plné vstupné,druhé ma prekvapila slabučká návštevnosť ľudí a predaj vtáctva a to niektorí kamaráti tvrdili že je hodne vtákov čo my oproti kvôli burzam v ČR až smiešne to aj Hodonín už predbehol Nitru a nehovorím o Prerove,Tiništi či Kromeríži,o 08,20 sme boli už doma a už dnes sa teším na České burzy a Nitra bude musieť poriadne zabrať ak sa chce vrátiť do starých koľají aby získala stratených chovateľov aby ju začali znava navštevovať čo je pre Slovenských chovateľov škoda,s chov.pozdravom

...možno ak si niekde z osady zorganizuj ty mudrlant
....burza super a co hovoriš?..Hodonin? vačsieho chlievu som nikde nevidel a vtakov okrem roziel ,andul,alexandrov nicč tam nie je a 80% rano nastupeny v radoch vo vykupe...ano neboj zabere si myslim na to ze na zaočkovanosť super burza dobre sa predavalo na stoloch a za slusne peniaze nebol problem na stole predat alexandrov lutino,albino po 130eu ,a patagonskych,po 120eu,super predane len sa to tam hemzilo srbmi,bulharmi okolo stolov ...krasna burza..krasny den..gruchy77

Ivan610

24.10.2021 12:00
Ivan610

XXX.XXX.29.28

Dnes som bol a ja na burze v Nitre. Burza nemá chybu. Dobré parkovanie pred areálom zadarmo, ak nepotrebujem auto po ruke kvôli nakladaniu alebo vykladaniu vecí. Priestory REPREZENTAČNÉ, neviem si predstaviť lepšie. Občerstvenie bez radov kopec doplnkového tovaru, krmív atď. A to čo je na stoloch, to je vizitka chovateľov to nikto neovplyvňuje. Zaujímalo by ma čo priniesol pán zo srnia na burzu aké vtáky? Čím on prispel aby bola burza lepšia. Burzu a jej kvalitu robia chovatelia ktorí tam predávajú. Pekný deň

24.10.2021 16:30
zosrnia

XXX.XXX.17.168

Ivan610 napsal(a):
Dnes som bol a ja na burze v Nitre. Burza nemá chybu. Dobré parkovanie pred areálom zadarmo, ak nepotrebujem auto po ruke kvôli nakladaniu alebo vykladaniu vecí. Priestory REPREZENTAČNÉ, neviem si predstaviť lepšie. Občerstvenie bez radov kopec doplnkového tovaru, krmív atď. A to čo je na stoloch, to je vizitka chovateľov to nikto neovplyvňuje. Zaujímalo by ma čo priniesol pán zo srnia na burzu aké vtáky? Čím on prispel aby bola burza lepšia. Burzu a jej kvalitu robia chovatelia ktorí tam predávajú. Pekný deň

Reagujem na anonimného kamaráta a tipujem z troch akože kamarátov z ktorými som tam komunikoval a ktorý presne vedeli čo komentujú,takže vážený akože falošný kamaráti to neznamená že keď ste akože anonim tak neznamená že neviem o ktorého sa z Vás jedná,ste falošný až to je do neba volajúce ale aj o tom je źivot a ide ďaléj,týmto pozdravujem jedného z Vás ktorý ste komentovali môj príspevok,ďakujem za pochopenie dvaja Jožkovia a jeden Milan

24.10.2021 18:28
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

zosrnia napsal(a):
Reagujem na anonimného kamaráta a tipujem z troch akože kamarátov z ktorými som tam komunikoval a ktorý presne vedeli čo komentujú,takže vážený akože falošný kamaráti to neznamená že keď ste akože anonim tak neznamená že neviem o ktorého sa z Vás jedná,ste falošný až to je do neba volajúce ale aj o tom je źivot a ide ďaléj,týmto pozdravujem jedného z Vás ktorý ste komentovali môj príspevok,ďakujem za pochopenie dvaja Jožkovia a jeden Milan

...zo srnia ty prispevas len drbnutymi recami a prispel si na burze len vyplodmi a este ti je tažke dat 2eura za vstup tak zalez niekde na lazoch a nikto nie je zvedavy na tvoje vyplody fantazie tam mudruj kde davaju lišky dobru noc Nitra topka na SK krasne priestory neporovnavaj Kromrežíz nakolko tam neplatia take opatrenia ako v Nitre..krasny den gruchy77

24.10.2021 19:54
zosrnia

XXX.XXX.17.168

gruchy77@pobox.sk napsal(a):
...zo srnia ty prispevas len drbnutymi recami a prispel si na burze len vyplodmi a este ti je tažke dat 2eura za vstup tak zalez niekde na lazoch a nikto nie je zvedavy na tvoje vyplody fantazie tam mudruj kde davaju lišky dobru noc Nitra topka na SK krasne priestory neporovnavaj Kromrežíz nakolko tam neplatia take opatrenia ako v Nitre..krasny den gruchy77

Najväčší,najarogantnejší,najmúdrejší,najdokonalejší,najznámejší diskutujúci na fore ifauna v diskusii v Čechách aj na Slovensku Gruchy77 tu znova ide niekoho osočovať,poučovať,urážať,kamarát ďakujem Ti za Tvoje rady ale Já one nestojím a venuj sa iným aktivitám a nie mojim príspevkom,naschvál som na Tvoj príspevok nereagoval,teraz keď som zareagoval už teraz viem že ak pichnem do hovna tak bude smrdieť,ďakujem Ti za porozumenie.

24.10.2021 19:56
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

zosrnia napsal(a):
Najväčší,najarogantnejší,najmúdrejší,najdokonalejší,najznámejší diskutujúci na fore ifauna v diskusii v Čechách aj na Slovensku Gruchy77 tu znova ide niekoho osočovať,poučovať,urážať,kamarát ďakujem Ti za Tvoje rady ale Já one nestojím a venuj sa iným aktivitám a nie mojim príspevkom,naschvál som na Tvoj príspevok nereagoval,teraz keď som zareagoval už teraz viem že ak pichnem do hovna tak bude smrdieť,ďakujem Ti za porozumenie.

....dakujem neporovnavaj burzy v CZ nakolko su tam ine opatrenia ako na SK dobre si sa ohodnotil nakolko vzdy negativne si vypisoval na burzu v Nitre krasny den s pozdravom Gruchy77

24.10.2021 20:08
dedokarol

XXX.XXX.222.196

Čudujem sa pánovi "zosrnia",že na burzu do NR ešte chodí.Už viackrát sa o nej vyjadril negatívne.Situácia nie je dobrá,ale usporiadatelia urobili čo mohli.Burzu vtákov umiestnili do haly.Bolo tam síce slabšie osvetlenie, ale pod strechou a príjemne.Porovnávať burzy v ČR-Přerov katastrofa,Hodonín tiež akurát Kroměríž je vysoká úroveň a to som takmer na každej burze.

25.10.2021 10:39
zosrnia

XXX.XXX.17.168

Návšteva burzy nebola za účelom exotov ale za účelom nákupu ryb.oloviek od výrobcu,a to neznamená keď niekto má kritický a negatívny názor na niečo že nesmie navštíviť burzu,proto sa čudujem že taký ako Vy sa zbytočne čudujete,ako máte Vy svoj názor ktorý Vám neberiem tak ho mám aj Já,ďakujem za pochopenie,chovu zdar.

25.10.2021 10:44
zosrnia

XXX.XXX.17.168

gruchy77@pobox.sk napsal(a):
....dakujem neporovnavaj burzy v CZ nakolko su tam ine opatrenia ako na SK dobre si sa ohodnotil nakolko vzdy negativne si vypisoval na burzu v Nitre krasny den s pozdravom Gruchy77

Kamarát toľko negativnych príspevkoch ako tu máš Ty na Ifaune tak nemal nikto a dlho,dlho Ťa ťažko niekto prekoná,Ty si stará firma.

25.10.2021 15:39

....zašla slava Nitra...chybaju hostia zo zahraničia inak tam nema zmysel chodiť strata casu....biznis si tam robia len vykup aby davali alexandrov mutacnych modrych do vykupu za 50eur to je chore a na zamyslenie....krasny den..

Toto je príspevok od Gruchy 77 pred 2 mesiacmi.

JanZkromneriza

3.11.2021 19:46
JanZkromneriza

XXX.XXX.191.51

samozřejmě pan ze srní, ten vždy musí okomentovat “anonymní” profily. Nenapadlo Vás, že někteří lidé se prostě nechtějí zaregistrovat? To není anonymně, ale bez registrace tak to sem neplete. Vždy na všechno nadává a přitom tam chodí očumovat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík