Uživatel s deaktivovaným účtem

posypem na vajcovu miesanku a tak skrmujem, robim to tak roky a pohoda.

Michal15
napsal(a):
Dobrý den, chci se zeptat, jak podáváte Roboran pro exoty?
Do pití zamícháte nebo se zrním.
Děkuji za názory a zkušenosti.
S pozdravem MB
Já míchám do gritu.
napsal(a):
Já míchám do gritu.
Už zde byly prakticky použitelné odppovědi.
Já se domnívám, že je těžké radit. Jinou metodu bude volit ten, co cHová několik jedinců, jinou ten, co chová desítky možná i více.
TŘEBA ROBORAN DO GRITU SE MNĚ MOC NEZAMLOUVÁ.
PRO MALÝ CHOV TEN VLHKÝ PIŠKOT A KOUKAT, ABY HO POZŘEL JEN JEDEN JEDINEC A NE SEŽRAL ČTYRY, JE PRO MNĚ DOBRÁ KONTROLOVATELNÁ CESTA.
Z VELKOCHOVEM NEMÁM ZKUŠENOST. TAM ASI NEFUNGUJE ROBORAN, ALE JINÉ KOMPONENTY VE SMĚSÍCH A GRANULÍCH.
MYSLÍM SI, ŽE NEJNEVHODNĚJŠÍ JE PODÁVAT PREPARÁTY DO PITNÉ VODYA ZASE TO PLATÍ O VELKÝCH CHOVECH A NE O PÁR KUSECH.

Moudivláček
napsal(a):
Už zde byly prakticky použitelné odppovědi.
Já se domnívám, že je těžké radit. Jinou metodu bude volit ten, co cHová několik jedinců, jinou ten, co chová desítky možná i více.
TŘEBA ROBORAN DO GRITU SE MNĚ MOC NEZAMLOUVÁ.
PRO MALÝ CHOV TEN VLHKÝ PIŠKOT A KOUKAT, ABY HO POZŘEL JEN JEDEN JEDINEC A NE SEŽRAL ČTYRY, JE PRO MNĚ DOBRÁ KONTROLOVATELNÁ CESTA.
Z VELKOCHOVEM NEMÁM ZKUŠENOST. TAM ASI NEFUNGUJE ROBORAN, ALE JINÉ KOMPONENTY VE SMĚSÍCH A GRANULÍCH.
MYSLÍM SI, ŽE NEJNEVHODNĚJŠÍ JE PODÁVAT PREPARÁTY DO PITNÉ VODYA ZASE TO PLATÍ O VELKÝCH CHOVECH A NE O PÁR KUSECH.
Já dávám do gritu po celý rok. Austrálie má i minerální kostky (alexové je měli za pár dní na padrť, tak tam dávám do krmení). Při odchovu jsem sem tam dala i do pití. Navíc dávám pravidelně dost ovo-zel a zeleného, tak myslím, že toho mají i že stravy dost. :)
Ale u těch vitaminu do vody jsem zjistila jednu nevýhodu - většinou jsem je pak vymývala ze spodku misky. I jsem o tom četla článek, kde paní veterinářka doporučovala dávat do krmení než do vody. Právě z důvodu ulpívání na misce.
Piškoty normálně nedávám, ale už mě napadlo je dávat právě s těmi tekutými vitamíny.