Výstava Exotika Lysá nad Labem

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.10.2021 14:27
simon6

XXX.XXX.104.149

Děkuji pořadatelům za uspořádání výstavy. Byl to po dlouhé době hezký zážitek.

Martin Šimon

30.10.2021 08:15
hopi

XXX.XXX.208.90

Ano bylo to hezké,chybělo mi však větší zastoupení holubovitých! A proč velice atraktivní Amadína diamantová,byla zastoupena pouze třemi kousky?

30.10.2021 08:56
hzp

XXX.XXX.83.72

hopi napsal(a):
Ano bylo to hezké,chybělo mi však větší zastoupení holubovitých! A proč velice atraktivní Amadína diamantová,byla zastoupena pouze třemi kousky?

Pokud se bavíme o bodované části výstavy, tak holoubků diamantových bylo vystaveno nejvíce za posledních 10 let, pokud jde o rozmanitost druhů, tak tam je to o pár chovatelích, kteří více druhů holubovitých chovají, počet druhů po zákazu dovozu rok od roku klesá, to se samozřejmě odráží na počtech vystavených exemplářů, prostě ty ptáci nejsou. Na druhou otázku lze asi odpovědět tak, že ji prostě nikdo další nevystavil. Určitě pořadatele výstavy potěší, když si několik párů na příští sezonu obstaráte a nějaký ten odchov vystavíte. Vystavovatel nemusí být organizován v žádném klubu či spolku, dveře jsou v tomto ohledu otevřené všem.

30.10.2021 14:20
bubanek

XXX.XXX.32.28

Výstava byla moc pěkná. Děkuji pořadatelům, že i v této bláznivé době si dají tu práci a Exotiku pro nás uspořádají.

30.10.2021 19:06
Kachna11

XXX.XXX.134.212

Taky jsem si nenechal ujít příležitost a dnes jsem navštívil i s rodinou a jsme velice spokojeni.

30.10.2021 20:46
arčí88

XXX.XXX.158.34

Zdravím, nechci nikoho urážet ty který vystavovaly exotické ptactvo. U některých kusů byla barva v pořádku ale velikost kusů byla menší než by měla být. Někdo si toho určitě povšimnul ten kdo chová ty daný druhy co tam byli vystavený.

31.10.2021 18:09
pan.

XXX.XXX.255.241

arčí88 napsal(a):
Zdravím, nechci nikoho urážet ty který vystavovaly exotické ptactvo. U některých kusů byla barva v pořádku ale velikost kusů byla menší než by měla být. Někdo si toho určitě povšimnul ten kdo chová ty daný druhy co tam byli vystavený.

Souhlasím.

vlaštovička

31.10.2021 18:41
vlaštovička

XXX.XXX.220.64

Za mě byla výstava mimořádně vydařená. Vrabec polní v bodované části, nevídáno. Stejně tak množství různých mutací mexických hýlů. Holoubků diamantových jsem tolik v bodované části ještě neviděla. Guldy slabší, zato pásovníci v neobvyklých počtech. Panenka molucká, mutační amadina páskovaná a mnoho stříbrozobek.
Z nebodované části krása, loriové, ledňáci obrovští, kardinál zelený, výrečci a sýčkové králičí. Zkrátka úžasná výstava po tak dlouhé době. Velice mě to potěšilo, taktéž děkuji pořadatelům a doufám, že to bude dál takto krásná výstava. Jen škoda, že zrušili Exotu Olomouc, tak snad příští rok.

1.11.2021 08:49
mino23

XXX.XXX.161.177

Veľmi pekná výstava ,bolo sa na čo pozrieť.

Přidejte reakci

Přidat smajlík