Alexandr čínský / Rosela Penant přírodní ....

Prodám Alexandra čínského - Prodám Alexandr čínský 1,0 r.23 (1900,-)plně př...
1900 Kč
Je to začínající malá burza , nedá se srovnávat sTýníštěm,Kladnem či Sobotkou.Je to příjemné setkání chovatelů .
Osobně jsem byl spokojen, pořídil jsem zelené proso a koupil albino samici zpěvačku. V porovnání s burzou v září ,kdy na stolech byly dvě přenosky ,nyní asi dvanáct . Pořadatelé něco nafotili tak se snad budou prezentovat . Došlo i k úpravě začátku z původních 6 - 12 hod na příjemnějších 8- 12 hod. Zázemí s občerstvením ,výkup , prodej krmiva a chovatelských potřeb.
Tato malá burza je na sále místní restaurace. Co se týče počtu návštěvníků pohybuje se v řádu desítek .Zatím jsou zde k vidění běžné druhy (andulky, korely, rosely, agoši, zebřičky, zpěváci, nějaké neofemy) Jak se ptáte, tak s dětmi si vše v klidu prohlédnete . Pomohlo by kdyby se zapojilo více chovatelů , aby se návštěvníci s dětmi měli na co se dívat. Jak si vzpomínám bývaly v minulostí prodejní výstavy, kde se nejen prodávalo, ale chovatelé sem přivezli ukázat výsledky své práce a poradili začátečníkům.
FandaJC
napsal(a):
Tato malá burza je na sále místní restaurace. Co se týče počtu návštěvníků pohybuje se v řádu desítek .Zatím jsou zde k vidění běžné druhy (andulky, korely, rosely, agoši, zebřičky, zpěváci, nějaké neofemy) Jak se ptáte, tak s dětmi si vše v klidu prohlédnete . Pomohlo by kdyby se zapojilo více chovatelů , aby se návštěvníci s dětmi měli na co se dívat. Jak si vzpomínám bývaly v minulostí prodejní výstavy, kde se nejen prodávalo, ale chovatelé sem přivezli ukázat výsledky své práce a poradili začátečníkům.
To jsem rád, určitě vezmu příští burzu děti a přijedeme se podívat, z jara se rád zapojím a vezmu své odchovy i když mám tedy jen obyčejné ptactvo, pro některé Chovatele bohužel jen v přírodní a v drtivé většině neštěpitelné formě.